Всеки в областта на маркетинга, който погледне как страните се

...
Всеки в областта на маркетинга, който погледне как страните се
Коментари Харесай

Успешната история на тихия зелен бизнес на Великобритания

Всеки в региона на маркетинга, който огледа по какъв начин страните се оправят с стартирането на възобновима сила, ще бъде ужасяващ.

Първо, фирмите се появиха в красиви селски места, с цел да изградят вятърни паркове. Тогава на хората беше казано, че към сметките им за сила ще бъде добавена такса, с цел да се покрият разноските за фермите, които трябваше да бъдат издигнати заради отдалечен климатичен проблем, който някои не имаха вяра, че е действителен.

Това е съкратена версия на това, което Грег Джаксън, създател на една от най-интересните компании в Обединеното кралство, Octopus Energy, сподели на климатична конференция на FT предходната седмица. Ситуацията е изключително неуместна през днешния ден, добави той, тъй като възобновимата сила е доста по-евтина, само че към момента се продава в система, която „ просто не е проектирана да дава на потребителите тази изгода “.

Слушайки Джаксън да приказва, си помислих какъв брой освежаващо е да чуя водач на зелената сила да популяризира капацитета на възобновимите източници за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР