Всеки си има любим ден от седмицата, който смята, че

...
Всеки си има любим ден от седмицата, който смята, че
Коментари Харесай

Кой е щастливият ден от седмицата за всяка зодия

Всеки си има обичан ден от седмицата, който счита, че му е на шанс и каквото и да захване в този ден ще има триумф. Ето и кои са щастливите дни от седмицата за всяка зодия.

Понеделник - Рак

Управлявани от Луната, вие обичате да давате приоритет на изливането на страстите си, а понеделник е най-подходящото време за това. С края на уикенда може да сте склонни да се чувствате изцедени и е извънредно значимо да отделите време за ободряване за идната седмица. Понеделник е съвършен за превозване на времето вкъщи и подготвяне на храна за всеки ден.

Вторник - Овен и Скорпион

Като зодиакални знаци, ръководени от Марс, вторник е идеалният ден за вас, с цел да стартирате нови планове и вълнуващи нови хрумвания. Като ден от началото на седмицата имате няколко дни за отмора и размисъл, преди да започнете нещо, което ще изисква доста сила. Да имате упоритост е от значително значение, само че по какъв начин и по кое време ще решите да се възползвате от тази сила е от огромно значение.
свързани новини3220на 22.06.201377682на 24.02.2020
Сряда - Близнаци и Дева

Като душевен заредени знаци на зодиака, сряда е денят, ръководен от Меркурий, планетата на концепциите и общуването. За вас този ден е най-благоприятен за насрочване на срещи, сформиране на описи или изпращане на имейли. Щастливият ви ден е в средата на седмицата, тъй че имате задоволително време да свършите другите си задания преди и след този ден.

Четвъртък - Стрелец и Риби

Идеалистичен и оптимистичен, денят, в който сте склонни да процъфтявате най-вече, е четвъртък, защото той се ръководи от Юпитер, планетата, която съвършено въплъщава вашата обширна и духовна природа. Четвъртък е съвършен да се отдръпнете за малко обратно и да погледнете общата картина, с цел да сте сигурни, че вашите полезности към момента са в сходство с това, което сте почнали.

Петък - Телец и Везни

Никой не се вълнува за петък като вас, защото вашата ръководеща планета Венера ръководи този ден. Като знаци, които дават приоритет на комфорта, стабилността и общуването, ще откриете, че множеството обществени събития или креативен инициативи, които предизвиквате, в действителност процъфтяват в този ден, тъкмо в точния момент, с цел да се отдадете на време единствено за себе си през уикенда.

Събота - Козирог и Водолей

Структурата и дисциплината са тъкмо по вашата част и защото това са двата знака, ръководени от Сатурн, планетата на границите, събота е денят, в който в действителност можете да свършите нещата. Желанието ви за образуване на работлив работен развой или излети с огромна компания в действителност ще процъфтява в този ден и ще ви разреши да поставите финалните линии върху задачите си преди началото на идната седмица.

Неделя - Лъв

Като безоблачен знак на зодиака, неделя е вашият ден, в който да заблестите. Това е идеалният ден за вас, с цел да дадете приоритет на креативната си сила или да поставите нови вълнуващи цели за идната седмица. Желанието ви за самопризнание за достиженията, които сте постигнали предходната седмица, евентуално ще пристигна на този ден. И защото това е горивото, което ви въодушевява, това самопризнание ви подхранва да продължите напред.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР