Всеки се чуди дали извънземните са реални. Сега професорът от

...
Всеки се чуди дали извънземните са реални. Сега професорът от
Коментари Харесай

Извънземни живеят на Земята от дълго време?

Всеки се чуди дали извънземните са действителни. Сега професорът от Станфорд Гари Нолан дава отговор изрично " да ". Не единствено това, само че професор Нолан също по този начин има вяра, че те живеят измежду нас на Земята и го вършат отдавна.

Коментарите професор Нолан прави по време на сесия на конференцията „ Salt iConnections “ в Манхатън. Сред обсъжданите тематики бил и сигналът " Уау! " - необикновено мощен гърмеж на радиовълни през 70-те години на предишния век, за който някои астрономи допускат, че е дело на извънземни, търсещи признаци на живот на други планети. Оттогава е открито, че сигналът " Уау! " евентуално е естествено събитие, провокирано от две комети. Разбира се, това също е единствено доктрина, тъй че в никакъв случай не се знае.

Д-р Гари Нолан несъмнено се усеща много убеден в изказванията си, защото когато модераторът го помолил да каже каква е вероятността извънземни да са посетили Земята, Нолан дал отговор: " 100% ". За да поддържа изказванията си, той показал обстоятелството, че предходната година е основана Службата за разрешаване на аномалии .

Службата за разрешаване на аномалии е отдел към Службата на министъра на защитата на Съединени американски щати и задачата ѝ е да проверява неидентифицирани летящи обекти и други неидентифицирани въздушни феномени от въздуха, морето, космоса или земята.

 Добави изложение

Службата за разрешаване на аномалии във всички области е предшествана от Оперативната група за неидентифицирани въздушни феномени в границите на Службата за военноморско разузнаване, която значително извършва същата функционалност. Вероятно е обаче тези служби да са основани по-скоро от съображения за национална сигурност, а не като държавни ловци на извънземни. И въпреки всичко, в случай че в Съединени американски щати бъдат открити извънземни, това евентуално ще е организацията, която първа ще разбере за това.

Гражданите могат също по този начин да рапортуват за видяни извънземни на Службата за разрешаване на аномалии, с цел да може службата да ги проверява. Откакто службата е почнала следствията си, не е имало доказани случаи на извънземни - най-малко към този момент. Въпреки това от стотиците следствия, стартирани от Службата за разрешаване на аномалии, единствено към половината са били позволени с известна сигурност.

Повечето от следствията, стартирани от Службата за разрешаване на аномалии, нормално имат много прозаични решения, като да вземем за пример метеорологични балони. Винаги обаче е допустимо отворените сега и необяснени случаи да имат позволения, които да сочат към извънземни.

 Добави изложение

Някои от докладваните неидентифицирани самолети (UAP - unidentified ariel phenomena) демонстрираха необикновени летателни характерности или благоприятни условия за осъществяване, тъй че ще си коства да ги следим.

Отдел, изпълняващ сходна на Службата за разрешаване на аномалии, е обществено прочут от 2007 година насам с Програмата за усъвършенствано идентифициране на аерокосмически закани, която е работила до 2012 година Гореспоменатата Работна група за неидентифицирани въздушни феномени е обществено доказана през 2017 година, преди Службата за разрешаване на аномалии във всички области да поеме публично функционалностите си през 2022 година

През цялата история на тези служби нито един извънземен не е бил публично доказан.

Разбира се, това, че нито един извънземен не е бил публично доказан, не значи, че те не са тук или че държавното управление на Съединени американски щати не ги е разкрило. Вероятно сходни секретни стратегии са съществували доста преди да бъдат разкрити през 2007 година Все отново е добре да има известна бистрота в сходни стратегии и може би в бъдеще доктор Гари Нолан въпреки всичко ще се окаже прав.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР