Всеки пети клиент на „ЧЕЗ Електро България“ АД предпочита да

...
Всеки пети клиент на „ЧЕЗ Електро България“ АД предпочита да
Коментари Харесай

Всеки 5-и клиент на ЧЕЗ Електро използва електронна фактура


Всеки пети клиент на „ ЧЕЗ Електро България “ АД избира да получава фактурата си по електронен път. Отказалите се от хартиения документ към този момент са 423 000. Статистиката регистрира растеж от 18% при регистрациите за електронна фактура през първото тримесечие на тази година в съпоставяне със същия интервал на 2018 година

През януари 2019 година регистрациите за електронна фактура се усилиха със 100% по отношение на януари предходната година. Над 6% от регистрациите за приемане на фактура онлайн са направени през фейсбук-профила на Дружеството @cezelectrobg.

Устойчиво нараства броят на клиентите, които правят оценка удобството, сигурността и екологичните изгоди на електронната фактура. Електронната фактура подсигурява сигурна отбрана на персоналните данни, икономисва време и дава опция за елементарно и практично управление на разноските. Бързото и навременно приемане на информацията за месечните отговорности, сигурният достъп до данните когато и да е, обезпечават в допълнение успокоение и комфорт.

Освен безспорните си екологични изгоди, електронната фактура е извънредно комфортна за клиентите. Те я получават незабавно след издаването ѝ и имат достъп до списък на месечните си сметки за електрическа енергия. Тя е годен, електронно подписан данъчен документ, който е изцяло еднакъв с хартиената версия.

Електронната фактура е безвъзмездна услуга, която може да бъде декларирана на www.cez.bg, през фейсбук-профила на Дружеството @cezelectrobg, в центровете за обслужване на клиенти на „ ЧЕЗ Електро България “ АД, на телефон 0700 10 010 или в офисите на Изипей. За регистрацията е нужен потребителски номер, оторизационен код и имейл адрес. След регистрацията клиентите могат да наблюдават документите си както в електронния списък на уеб страницата, по този начин и на посочения от тях имейл адрес.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР