Всеки път, когато се потегляте към нова дестинация, вероятно очаквате

...
Всеки път, когато се потегляте към нова дестинация, вероятно очаквате
Коментари Харесай

Какво покрива застраховка „Помощ при пътуване“ и защо трябва да е част от багажа ни?

Всеки път, когато се потегляте към нова дестинация, евентуално очаквате приятни преживявания, завършения и успокоение. Откриването на нови кътчета по света е едно от най-вълнуващите прекарвания, само че в същото време носи и избрани опасности. В идващите редове от екипа на  ще разяснят за какво е нужна застраховката " Помощ при пътешестване ", какво покрива и от какви травъл асистанс услуги може да се възползвате.

Какво покрива застраховка " Помощ при пътешестване "?

Всеки път, когато пътувате отвън родината си, най-вероятно ставате уязвими. Това е по този начин, тъй като нито едно пътешестване не е освободено от риск. Заради непредвидими обстановки, като злополуки или изненадващо заболяване в чужбина, или загуба или кражба на багаж е добре да бъдете готови. Тук е мястото на " Помощ при пътешестване ". Какво предлага:

здравна грижа – при положение на акцидент или заболяване по време на пътуването, с травъл асистанс ще получите нужната здравна помощ. От посещаване при доктор до настаняване в болница, вие ще бъдете обезпечени и обгрижени;

предел на разноските – всяка застраховка има избран предел на разноските, които покрива. Важно е да сте осведомени на каква финансова помощ може да разчитате при положение на нужда от здравно лекуване в чужбина;

други услуги – с изключение на медицинските услуги, някои полици включват и спомагателни травъл асистанс услуги, като транспорт до родината, юридическа помощ, загуба или кражба на багаж, отговорност към трети лица и други.

Защо " Помощ при пътешестване " е наложителна?

Всяко пътешестване е вълнуващо, само че в същото време е изпълнено и с незнайни. Животът е непредсказуем, и за жалост са вероятни неприятности, които могат да се случат на най-неочакваното място и време.

Ето какви са преимуществата на травъл асистанса:

успокоение – при положение на непредвидени условия ще има на кого да разчитате и може да се насладите на пътуването си без притеснения;

финансова отбрана – лекуването в чужбина нормално е скъпо. Защо да рискувате финансовата си непоклатимост, когато може да разчитате на травъл асистанс?

бърза реакция – в сериозни моменти времето е от значително значение. Благодарение на услуги, като травъл асистанс ще получите бърза и ефикасна помощ.

Пътуването е изкуство, което всеки би трябвало да опита. Но като същински ценители на това изкуство, би трябвало да бъдете готови за всичко. " Помощ при пътешестване " не е просто билет за успокоение, а е грижа за  вашата сигурност и здраве. Не се замисляйте, когато става въпрос за вашето спокойствие  и комфорт по време на пътешестване, поучават от Ай енд Джи Иншурънс Брокерс. И, несъмнено, постоянно следвайте професионалния съвет на вашия осигурителен брокер.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР