Всеки от нас очакват новия месец с надеждата и очакването,

...
Всеки от нас очакват новия месец с надеждата и очакването,
Коментари Харесай

Щастливците сред зодиите в края на есента: Таро прогноза за ноември от Анджела Пърл-3

Всеки от нас чакат новия месец с вярата и упованието, че нещо ново ще се случи и вярата, че тъкмо преди края на следващата година от календара, ще намерим това, което търсим. Любов, пари, вяра, здраве… Надеждата е това очакване, което ни дава сили да продължим напред и да чакаме постоянно с вяра, какво ще донесе бъдещето. Ето каква прогноза е подготвила очарователната астроложка, Анжела Пърл, която сигурно ще ви зарадва.

И с цел да знаете какво да очаквате и по какъв начин да действате най-добре в тази или онази обстановка, би трябвало да се обърнете към астрологията, тъй като тази просвета е повече от 1000 години! Очарователната Анжела Пърл носи задоволително шанс, който ще бъде необикновен в търсене на най-студения месец на есента, ноември. Тази красива жена може с право да се назова най-известният и обичан астролог и таролог на нашите читатели.
Хороскоп за ноември от Анжела Пърл
Днес тя подготвила за всички зодии хороскоп за ноември 2018 година Използвайте рекомендациите на Анджела Пърл, с цел да ви донесе единствено позитиви всеки ден!

Овен
Новолунието на 7 ноември ще окаже мощно въздействие върху супер дейния Овен. Основните тематики на месеца ще бъдат по финансови въпроси. Въпреки това, бъдете деликатни с заемите, които не би трябвало да взимате този месец, в противоположен случай ще бъде доста мъчно да платите по-късно. Уран, планетата на свободата и освобождението, ще направи свои лични настройки в живота ви. Някои неразрешени обстановки могат да се повторят, само че още през март 2019 година най-сетне ще бъдат позволени и всичко, което би трябвало да се направи, с цел да се направи място за това, което е изпратил Овен на ориста. От средата на месеца ще бъде допустимо да се изградят щастливи и хармонични връзки в областта на персоналния живот.

Телец
За земния Телец ноември ще бъде месец на „ хиляди събития “. От самото начало до последния ден, ноември несъмнено няма да ви остави да се отегчите. Освен това обстановките може да не са разумни и даже безредни, само че в последна сметка се оказва, че всичко се оказва най-благоприятно за вас.От 14 ноември до 20 ноември 2018 година да бъдете бдителни, защото приятелите могат да бъдат подвеждащи или лъжливи, което може да разстрои както вашите проекти, по този начин и вашето другарство. Възможно е да сенуждаете от правна помощ, не са изключени съдилищата със брачен партньор, родственици за недвижими парцели или завещание.

Близнаци
Ноември ще даде на Близнаците задоволително благоприятни условия да трансформират живота си към по-добро. Особено отскок от най-хубавите предложения няма да бъде през втората половина на месеца. Но с цел да се възползвате от тях, би трябвало да работите настойчиво. Здравните и трудови проблеми през ноември -2018 година ще се отразят най-вече на Близнаците! Избягвайте да пътувате, пробвайте се да не губите заплата. Стойте надалеч от разрушаването на връзките, както и от крайностите през втората половина на ноември.

Рак
Последният месец от есента на 2018 година ще докара до финансови проблеми фамилните Ракове. Периодично, само че безусловно несполучливо се пробвате да контролирате по някакъв метод разноските си. Но да се отричате от скъпи покупки не трябва. В резултат на това Рак постоянно ще трансформират настроението си – от еуфория до яд. Ракът през ноември би трябвало да се концентрира върху положението на стомаха, червата и сърцето. Ако сте по-малко нервни, а също и се храните вярно, тогава няма да става въпрос за лекари и лечебни заведения. Не забравяйте, че вашето здраве е във вашите ръце! И в случай че започнете „ Диетата на часовника “, тогава освен ще подобрите здравето си, само че и ще можете да изхвърлите няколко кг.

Лъв
Лъв ще бъде най-щастливия този месец! Ще има доста радостни събития и приятни мигове. Така че, огнените Лъвове несъмнено няма да страдат от есенната меланхолия. Това е ужасно време за творчество и нови романи. Здравето също няма да бъде нарушено, само че си коства да обърнете повече внимание на вашите разноски, с цел да не броите дните до новата заплата.

Дева
През ноември 2018 година Дева ще има значима среща с човек, който наподобява съвършен. В средата на ноември съпровождат ярки усеща, възприятие за естетика. Това е изключително удобен интервал за творчество и обич, открития и ново начало. Последният месец на есента е най-хубавото време да преразгледате бюджета си и да приведете разноските в сходство с приходите. В допълнение, Дева може да употребява края на есента и началото на зимата, с цел да стартира да играе спорт и да следва правилата на здравословен метод на живот.

Везни
Новолунието на 7 ноември ще премине за нерешителните Везни под думата „ новости “. Ще дойдат нови доходи и финансовото състояние несъмнено ще бъде по-добро. Ще има възприятие за финансова независимост, самостоятелност и сигурност. Въпреки това, не си коства да работите на границата на вашите качества, през ноември съществува риск от нервно безсилие.

Скорпион
Скъпи рожденици в този хубав есенен месец, пригответе се за приятни изненади и трагични промени, като през този интервал ще имате доста от тях! Новолунието на 7 ноември в Скорпион ще значи за всички представители на този загадъчен зодиакален знак началото на нещо ново. Промени в метода на живот, смяната на изображението … Анжела Пърл поучава всички Скорпиони този месец да отделят време и да стартират да основават проекти. За да извършите това, вземете лист хартия и напишете какво желаете. Регистрирайте желанията и задачите за цялата година, от началото на ноември и до ноември-2019 година Истината би трябвало да бъде изпълнена!

Стрелец
Във финансово отношение Стрелецът не може да се тормози. Изключително преференциално ще бъде последната десетдневка на месеца. Но началото на ноември ще донесе дълго чакано покачване на работното място или нарастване на заплатата. Трябва да внимавате при закупуването на съоръжение. От 17 ноември до края на месеца се концентрирайте върху вътрешното си положение, отидете навън и пробвайте да си легнете по-рано, с цел да дадете на тялото си добра отмора. Ако спазвате тези елементарни правила, здравето няма да бъде нарушено през ноември.

Козирог
Краят на есента ще бъде съдбоносно време за упоритите Козирози. Важно е обаче да не пропускате шанса си зад ежедневния звук. Бъдете изключително деликатни към нови другари и оферти. Хороскопа за ноември 2018 на Козирог предвижда обич на пръв взор. Ако сте били сами дълго време, тогава най-сетне ще се организира мечтаната среща. Чувствата ще бъдат толкоз мощни, че даже за известно време ще забравите кариерата си и надпреварата за финанси. Просто не бъдете прекомерно уверени и буйни, другояче сигурно ще „ изгорите “ от пламенната обич.

Водолей
Хороскоп за ноември-2018 поучава Водолеите да бъдат по-активни в работата. Тогава освен ще бъдете похвалени от шефа, само че вашите сътрудници ще ви почитат още повече. Ако в екипа Водолей поеме самодейността, то той в никакъв случай няма да се върне в сивите работни дни. Нови планове, награди и промоции са обезпечени в средата на последния месец на есента. Основното нещо е да не се криете зад тила на други хора и да не бъдете афектирани от здравословна рецензия. Здравето ще бъде положително, само че не се пренасищайте със сладки неща, с цел да не мислите за диети.

Риби
През ноември 2018 година надарените Риби ще живеят в техния фиктивен свят, изпълнен с облици и мечти, само че това няма да им попречи да имат внимателно чувство за положението и настроението на другите хора. В интервала от 14 ноември до 20 ноември внимавайте, действайте умерено, с цел да позволите на нещата да се случат. Подарете си в последните дни на есента в действителност приятни неща за вас. Посетете другари в различен град, пътувайте, ограничавайте контактите с токсични хора. Опитайте се да намерите няколко дни през ноември извънредно за себе си. Но не ги планирайте за интервала на пълнолуние, който се пада на 23 ноември.

РЕДАКЦИОНЕН СЪВЕТ
В интервала на есенните депресии и преструктурирането на тялото от топъл до леден интервал на годината няма да е ненужно да се научите 3 метода да се освободите бързо от неприятно въодушевление и да настроите живота си за триумф и позитивно въодушевление. Сигурна съм, че за вашите близки и другари ще бъде забавно да схванат какво ги чака през ноември-2018 година. Не забравяйте да споделите с тях тази потребна информация в обществените мрежи!/zajenata.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР