Всеки от нас измина своя път в хода на тази

...
Всеки от нас измина своя път в хода на тази
Коментари Харесай

Владимир Путин: Всеки от нас измина своя път в хода на тази избирателна кампания

„ Всеки от нас измина своя път в хода на тази изборна акция. Аз знам, и постоянно потеглям оттова, че всеки човек, още повече ръководител на парламентарна група, има собствен мироглед за това какво и по какъв начин е належащо да създадем, с цел да можем да реализираме едни и същи цели в националното развиване. “ Това сподели Владимир Путин.

Преизбраният президент на Русия счита, че той и другите претенденти на изборите имат общи цели.

Всеки от нас измина своя път

Путин бе избран отново на поста с 87,28 % от гласовете на завършилите през вчерашния ден тридневни избори в страната, демонстрираха данни, оповестени през днешния ден на уеб страницата на Централната изборна комисия на Русия след обработването на 100 % от изборните протоколи.

„ Нашите цели по този начин и по този начин си остават общи, това е несъмнено, явно е “, съобщи президентът.

Путин е уверен, че упоменатите от него общи цели следва да се реализират и „ не е значимо коя партия какви хрумвания излага “.

Руснаците в България избраха Владимир Путин, напомня Safenews. Те гласоподаваха единствено в една изборна секция в страната. Тя беше ситуирана в съветското посолство. А данните станаха ясни от представители на секционната изборна комисия.

„ За Владимир Путин гласоподаваха 1104 гласоподаватели, за Владислав Даванков – 516, за Леонид Слуцки – 19, а за Николай Харитонов – 26. Броенето на гласовете завърши “, оповестиха от СИК в дипломатическата задача.

Източник: Българска телеграфна агенция

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория Свят.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР