Всеки от нас иска и мечтае лесно и бързо да

...
Всеки от нас иска и мечтае лесно и бързо да
Коментари Харесай

Всеки зодиакален знак трябва да научи труден урок преди да намери любовта

Всеки от нас желае и мечтае елементарно и бързо да откри своята огромна обич, само че даже и през целия ни живот е допустимо това въобще да не се случи. Просто всеки би трябвало да измине своя бодлив път към любовта... Понякога е належащо да изгубите единствено една година от живота си, само че нормално без да научите своя тежък урок, няма по какъв начин да разберете какво е същинска обич. И с цел да стане по-лесно и по-бързо това, съзвездията дават своите препоръки за всеки знак от зодиака: Овен
Когато някой споделя, че не желае връзка, повярвайте му. Ако някой заобикаля връзки с вас, казвайки, че към момента не е подготвен или измисляйки разнообразни аргументи, знайте, че това е просто учтиво опрощение. Истината е, че той не се интересува от сериозна връзка... без значение с вас или въобще.

Телец
Ако не играете игрички, не си вършиме тънки сметки и не манипулирате, това не значи, че и другите ще се държат по същия метод. Всички знаем златното предписание: " Отнасяй се с другите по този начин, както искаш те да се държат с теб ". Но в случай че се отнасяме към хората добре, това не значи, че те ще отговорят със същото. Някои могат да си играят с възприятията ти, може да те употребяват. Такъв е животът. Но би трябвало да се придържаме към правилата си, даже и да не получаваме реципрочност.

Близнаци
Необходимо е да осъзнаете значимостта на времето. Не прибързвайте, само че и не изоставайте. Жените са склонни да се втурват изключително в случай че както споделят " часовникът тиктака " или " към този момент е време. " Но в случай че не отделите задоволително време да изучите даден човек, може единствено да се нараните.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества.

Рак
Колкото по-рано разберете какво чувствате към някого, толкоз по-бързо ще узнаете какво да вършиме в бъдеще. Просто бъдете почтени със себе си, без да се самозалъгвате, не бягайте от възприятията си. Признайте ги и по-късно помислете кое е вярно или не в дадена обстановка.

Лъв
Вие постоянно ще обичате или постоянно ще харесвате избрани хора, даже те да не го заслужават. А това е може би най-лошото нещо - да се влюбите в някой, който не ви подхожда. Любовта не е избор, само че ние можем да избираме с кого да бъдем... най-много с тези, които също ни избират. А останалите просто вечно ще останат в сърцата ни.

Дева
Не е нужно да се връщате и да пробвате всиако още веднъж и още веднъж. Невинаги опитите да оправите нещата се състоят в това да забравите за себе си и да извършите крачка обратно. Може и да ви се вижда елементарно, само че не е! В последна сметка всичко приключва по един и същи метод. За да излекувате раните си, би трябвало да преживеете раздялата и да продължите напред.

Везни
Може да срещнете идеалния мъж, само че той към момента да не е подготвен за вас. Може да има разнообразни аргументи, само че не си коства да чакате един човек, тъй като може и да не го дочакате. Просто някои хора в никакъв случай не стават подготвени...

Скорпион
В началото постоянно е мъчно, само че кой сподели, че по-късно става по-лесно? Във филмите и книгите ни споделят, че в случай че преодолееш компликациите да бъдеш с някого, това е твоята орис. Но постоянно е тъкмо противоположното. Работата е там, че напъните в една връзка би трябвало да са непрекъснати.

Стрелец
Вашето разрушено сърце не претърпява нещо друго и неповторимо, с което никой различен не се е сблъсквал... Рано или късно ще се възстановите, даже и да не го желаете.

Козирог
Може да измененията прическата си, фигурата, работата, града, само че в случай че не сте удовлетворени от себе си, никакви връзки няма да поправят това. Намерете някой, който да ви обича и приема такива, каквито сте и бъдете сигурни, че това е най-правилната посока. Преди това обаче би трябвало да извършите това сами!

Водолей
Не може да измененията никой различен, с изключение на себе си в една връзка. И не би трябвало да чакате промени от страна на другия. Просто би трябвало да го обичате подобен, какъвто е, а не да живеете с облика, който сте си построили за него в фантазиите си...

Риби
Всеки си има своя лична история за любовта и живота. Без значение какъв брой доста препоръки са ви давали, не сравнявайте живота си с този на другите. И даже да не знаете всички детайлности в непознатите истории, просто напишете своята лична, неповторима и неповторима.

Източник:дама.бг
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР