Всеки от нас иска да има хубава работа, която да

...
Всеки от нас иска да има хубава работа, която да
Коментари Харесай

Молитва към майка Ксения за намиране на работа – действа безотказно

Всеки от нас желае да има хубава работа, която да работи на драго сърце и да му носи положителни доходи. Вижте една молитва от ikoniter.bg. към майка Ксения Петербургска, която работи безотказно в случаите, в които се оказва сложна задача да си намерим подобаваща работа:

„ О, света всеблажена майко Ксения! Ти си живяла под покрива на Всевишния, знаена и укрепявана от Богомайката, търпяла си апетит и жадност, мраз и задух, непочтеност и гонение, поради което си получила от Бога дара на проницателност и да вършиш чудеса, а по този начин също да си почиваш под сянката на Всемогъщия.

Сега светата Църква те популяризира като благоуханно цвете. Стоейки пред мястото на твоето заравяне пред твоя свят облик, като пред жива и съпребиваваща с нас, ние ти се молим: приеми нашите просби и ги принеси на Престола на Милосърдния Небесен Отец, тъй като имаш безстрашие към Него, и изпроси за прибягващите към тебе постоянно избавление, обилно благословение за всички наши положителни каузи и предприятия, освобождение от всички беди и скърби. Застани с твоите свети молебствия пред Всемилостивия наш Спасител, тъй като ние сме недостойни и неверни.

Помогни, света блажена майко Ксения, младенците да бъдат огряни със светлината на Светото Кръщение и да се запечатат с печата на дара на Светия Дух, децата да се възпитат във религия, почтеност, боязън Божий и да преуспяват в положителното учение;

Болните и недъгавите изцери, на фамилните дарувай обич и единодушие, монашестващите удостой да се подвизават с положителния героизъм, като ги запазваш от зли ругатни, духовните пастири утвърди със силата на Светия Дух, народа и страната ни резервира в мир и успокоение, за лишените в предсмъртния час от причащение със Светите Христови Тайни се помоли.

Ти си наша вяра и очакване, ти ще чуеш бързо моленията ни, ти си нашето освобождение и по тази причина ти принасяме признателност и дружно с тебе славим Отца и Сина и Светия Дух, в този момент и всеки път и во веки веков. Амин! “

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР