Всеки от нас има дестинация, която много иска да посети.

...
Всеки от нас има дестинация, която много иска да посети.
Коментари Харесай

Савина Николова и преживяването ѝ в най-добрия ресторант в света

Всеки от нас има дестинация, която доста желае да посети. Причините за това могат да бъдат най-различни. Дали поради прекарването, дали поради съответен обект, както казахме доста са.
 Най-добрите заведения за хранене в света
Най-добрите заведения за хранене в света

Когато храната се трансформира в изкуство

И Савина Николова , несъмнено, има сходно място. Става дума за един от най-хубавите заведения за хранене в света сега - Osteria Francescana . За миналата година ресторантът, ръководен от началник Масимо Ботура , спечелил влиятелната премия за най-хубав ресторант в света в годишната ранглиста The World`s 50 Best Restaurants.

В обществените мрежи Савина се похвали, че това най-сетне се е осъществило, като разгласява фотография с началник Масимо Ботура.

Публикация, споделена от Savina Nikolova (@savinanikol) на Яну 27, 2019 в 2:34 PST

От текста под фотографията излиза наяве, че преди няколко месеца Савина и фамилията ѝ са планували пътешестване до Италия в района на Емилия-Романя. Още тогава тя е желала да посети Osteria Francescana и се е пробвала да направи резервация, само че са ѝ споделили, че всичко е заето чак до месец април.

С вярата въпреки всичко нещата да се получат, Савина се е записала в листата за чакащи. И по този начин един ден е получила позвъняване от ресторанта, че могат да одобряват резервацията ѝ. Това е било изцяло ненадейно за нея. След дребни проблеми с графика нещата се случват.
 Savini Gelato - ново място за занаятчийски сладолед
Savini Gelato

Ново място за занаятчийски сладолед

Едно от нещата, които е направило усещане на Савина, е, че в деня, в който са пристигнали в Модена, са засекли началник Масимо Ботура да обикаля локалния пазар с колело. Забележката ѝ към Osteria Francescana, който има три звезди Мишлен, пък е, че не разполага с детски столчета.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР