Всеки от идолите на милиони хора, болезнено обсебени от света

...
Всеки от идолите на милиони хора, болезнено обсебени от света
Коментари Харесай

Ето къде ваканцуват звездите през това лято

Всеки от идолите на милиони хора, мъчително захласнати от света на шоубизнеса, разпускат из разнородни, само че постоянно влиятелни, ваканционни кътчета из земното кълбо. За това лято от Daily Mail изготвиха спонтанен лист с местата, на които е най-вероятно да срещнете холивудска звезда. Освен типичните местоположения с аспект към море или океан и селекция от луксозни вили и хотели, в гидът на публицистите от английския таблоид влизат специфични събития като финала на тенис шампионата “Уимбълдън” вдобрата остаряла Англия или динамичния, трептящ от живот калифорнийски фестивал в Коачела.

Но класиката си е класика. Любимо място за отдих на асове от развлекателната промишленост си остава милионерската дестинация с обилие от свръхскъпи вили Хемптънс, Ню Йорк. “Милиардерската улица”, както е прочут ултратузарският райно притегля звезди както нощната лампа притегля инсекти. Преди дни там беше снимана луксозната Моли Симс – модел и актриса – да театралничи в розов дрескод на тематично празненство за богати и известни.

За страдание на всички хора с усет, Хемптънс се оказва привлекателна дестинация и за клана Кардашиян. Звездата от клипчета с домашно порно Ким Кардашян и нейният брачен партньор – един от най-отвратителните музикални реализатори на нашето време – Кание Уест, могат да бъдат забелязани из плажовете или добре поддържаните улици на богаташкия оазис.

Известните поради това, че са известни се забавляват с тенис, голф и други маркери на Западния хайлайф. Истината обаче е, че в случай че не живеехме в света на риалити стратегиите и култа към нелепостта, Кардашян и Кание щяха да могат да си разрешат отмора най-вече в град като Припят.

Друго място, на което могат да бъдат засечени звезди е Френската Ривиера. Сезонът на звездите стартира още през май по време на фестивала в Кан и продължава цялото лято, където в свръхскъпите хотели на бул. “Кроазет” се роят лица от кино плакати и концертни турнета, с цел да се любуват на класическа средиземноморска почивка.

Турът на шоубизнес хайлайф из Френската Ривиера продължава в Сен Тропе – едно от обичаните места за отмора на Джей Зи и Бионсе, които може да нямат изключително огромни заслуги към качествената музика, само че съумяха да изградят голяма промишленост и се трансфораха в маркетингови явления в обществените мрежи.

Езерото Комо в северна Италия е пожеланото място за отмора на Джордж Клуни, който има и вила там. По-младите риалити и музикални звезди на инстаграм-поколението пък постоянно се отбиват в разрастващия се като във футуристичен филм арабски град Дубай.
За всички останали има Маями.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР