Всеки обича да получава подаръци, но не всеки предмет е

...
Всеки обича да получава подаръци, но не всеки предмет е
Коментари Харесай

Тези коледни подаръци носят лоша енергия на получателите си

Всеки обича да получава дарове, само че не всеки предмет е подобаващ за подарък. Счита се, че някои предмети са с неприятна сила и никога не трябва да ги подаряваме на хората, които обичаме. Преди да изберете подарък за обичан човек, специалистите оферират да се запознаете с по този начин наречения " черен лист ". Ето кои са движимостите, които носят неприятен шанс.

Кърпа за баня
Какво да подарите на обичаните дами под 100 лв.?
Коледа към този момент дебне зад ъгъла, по тази причина е добре да помислите по какъв начин желаете да зарадвате значимите хора в живота си. А с технологиите, които например..

Подарената забрадка за баня може да провокира раздори в фамилията. Но в случай че въпреки всичко сте решили да подарите текстилен аксесоар за баня, наложително заложете на комплект.

Портфейл или касичка

Тези, които сигурно желаят да зарадват околните си с хубав портфейл или истинска касичка, би трябвало да сложат най-малко една монета в тях.

Изкуствени цветя
10 ХИТРИНКИ да спестите пари за Коледа и да сте удовлетворени от покупките
Декември е изпълнен с празници и харчовете през този месец са много солидни. На пазара всяка година излизат все по-нови прелестни подар...

Изкуствените цветя носят „ мъртва сила “ и неприятности на фамилията. По-добре е да подарите живо цвете.

Вилици и ножове

Всички остри предмети не са подобаващи за подарък. Според поличбата те могат да провокират раздори, както и да донесат болест на индивида, на който се подаряват.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР