Всеки месец Община град Добрич обявява свободни места в детските

...
Всеки месец Община град Добрич обявява свободни места в детските
Коментари Харесай

Добрич обяви свободни места в детски градини и ясли

Всеки месец Община град Добрич афишира свободни места в детските градини и ясли. От 15 януари са оповестени свободните места за този месец, електронната система за регистрация за класирания е отворена.

Регистрация и редакция на заявки са вероятни до 21 януари в това число, оповестиха от Радио „ Фокус” – Варна. От 22 януари електронната система ще бъде затворена, а ден по-късно, на 23 януари ще бъдат оповестени резултатите от класирането.

Записването на класираните деца ще се прави в интервала от 24 до 31 януари в това число. Всяко последващо класиране ще се прави ежемесечно при съществуване на свободни места в детските градини. 62 деца чакат класиране за детски градини.

Всички детайлности родителите могат да открият на уеб страницата на Общината, в рубриката „ Услуги и информация “, подлинк „ Прием в детските заведения “.

От Общината показват, че всички родители, които желаят децата им да постъпят в детска ясла през месеците януари, февруари, март и април 2018 година, при попълване на заявката за присъединяване в класирането, което ще се организира през януари, в рубрика „ месец за присъединяване в класирането “ би трябвало да посочат месец януари 2018 година

Сроковете за регистрация и редакция на заявките са същите като при детските градини. 69 са чакащите класиране деца за детски ясли. Електронната система разрешава да бъдат посочени до три мечтани детски заведения.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР