Всеки мандат, който ГЕРБ получи от българските граждани в повече,

...
Всеки мандат, който ГЕРБ получи от българските граждани в повече,
Коментари Харесай

Алексадър Иванов: Всеки мандат, който ГЕРБ получи от българските граждани в повече, ще допринесе за решаване на политическата криза

Всеки мандат, който ГЕРБ получи от българските жители допълнително, ще способства за решение на политическата рецесия. Нейното решение ще бъде първа стъпка да бъдат решение икономическата и енергийната рецесия. Уверени сме в нашата победа.  Това съобщи пред Бг он еър Александър Иванов от ГЕРБ-СДС.
 
Последната година и половина се намирахме в едно политическо безвремие. Всеки глас за ГЕРБ ще бъде глас за непоклатимост и ред в страната. Всеки глас за " Продължаваме промяната " би довел до задълбочаване на политическата и икономическата рецесия. Ние сме потвърдили, че постоянно можем да изкараме страната от съществени рецесии, сподели той. 

Ние не упрекваме, а даваме обстоятелства. Според Национален статистически институт България изнася капитали към Русия със 160 % повече. Станали сме по-енергийно подвластни от съветската страна по време на ръководството на Кирил Петков и Асен Василев, разкри Иванов. 
 
Разполагаме с фактури, при които сътрудниците от " Продължаваме промяната " са пазарували газ от дъщерно на " Газпром " сдружение на по-висока цена в случай, че има контракт с " Газпром " на по-ниска цена. Защо " смяната " е плащала с 30 % по-скъпа цена от тази на " Газпром "? Цялата логичност сочи, че това най-вероятно е ставало за отклонение на средства към " Продължаваме промяната ".
 
Диверсификацията може да бъде осъществена. Българската страна има положителни газови връзки и инфраструктура за дълготрайни контракти, които да бъдат осъществени по транспарантен метод. " Продължаваме промяната " не направиха това и се стигна до миг, в който обществото и бизнесът ще бъдат затруднени за зимата.
 
Те не могат да дадат пояснение за какво са купували газ на по-високи цени отново от " Газпром ". Призоваваме Кирил Петков и Асен Василев на спор, в който да потвърдят, че не сме прави за фактурата за газа, с които са купувани количества от " Газпром ". Колегите от " Продължаваме промяната " и " Демократична България " би трябвало да кажат за какво поддържат фактури от 110 евро на кубик, които водят към съветската компания " Газпром ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР