Всеки любител на футболни прогнози таи надеждата, че може да

...
Всеки любител на футболни прогнози таи надеждата, че може да
Коментари Харесай

3 сигурни футболни прогнози в богатата съботна програма в Европа

Всеки фен на футболни прогнози таи вярата, че може да е печеливш състезател в другите платформи за онлайн залози на спортни събития . Това обаче минава през деликатно подрани оферти, които наподобяват допустимо най-сигурни. Точно по тази причина и нашият екип от типстъри сътвори рубриката " сигурни футболни прогнози ", ето и предложенията за съботния ден:
14:30 часа: Тотнъм - Хъдърсфийлд
Отборът на Тотнъм посреща изпадналия Хъдърсфийлд в мач от 34-ия кръг в британската Висша лига. Домакините са безапелационен любимец, само че и трите точки са наложителни, защото „ шпорите” са в гневна битка за класиране в Топ 4. Успехът за Тотнъм би трябвало да е условност, макар неналичието на Хари Кейн. Първият мач през сезона сред двата отбора приключи 2:0 за лондончани.
Прогноза : Победа за Тотнъм – 1,20 коефициент

19:00 часа: Рома - Удинезе
" Вълците " са задължени да заловен последния трен, с който да гонят класиране в Шампионска лига през идващия сезон - грешките на Милан разрешиха на Рома да се приближи единствено на точка от директния съперник за 4-ото място, а победа против Удинезе е наложителна предвид на програмта на столичани (гостуване на Интер и домакинство на Ювентус). Ел Шарауи и компания имат 5 следващи победи вкъщи против Удинезе, като " зебрите " са един от най-слабите посетители в лигата, а тимът има единствено 1 победа отвън дома. В последните 5 мача Удинезе има 4 загуби като посетител.
Прогноза : Победа за Рома (1.50 коефициент)

19:30 часа: Борусия Дортмунд - Майнц 05
Преди тъкмо една седмица " жълто-черните " бяха прегазени от Байерн Мюнхен с 0:5 и предадоха първото място в шампионата, на което изглеждаха комфортно настанени с съвсем двуцифрена разлика единствено преди няколко месеца. Ударът беше сериозен, а срамът още по-голям, като играчите ще са стимулирани да се реваншират пред своите почитатели. В доста комфортен миг на " Сигнал Идуна Парк " идва Майнц, който е в серия от 5 следващи загуби като посетител и общо 7 загуби в последните 10 мача. Дортмунд господства в конфликта против Майнц, който има единствено 2 победи от 2010 година насам.
Прогноза : Борусия да завоюва (1.31 коефициент)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР