Всеки лъже. Някой се доукрасява“ на първата среща, някой си

...
Всеки лъже. Някой се доукрасява“ на първата среща, някой си
Коментари Харесай

Кои са Най-големите измамници сред знаците на зодиака

 hqdefault-1

Всеки лъже. Някой се „ доукрасява “ на първата среща, някой си измисля оправдания, някой лъже, с цел да не обиди приятелите си. Като цяло, лъжата е много постоянно срещано събитие, и надали има, който в никакъв случай не е лъгал. Въпреки това никой не обича лъжците. Особено доста се дразним от хората, които лъжат от самото начало, като политиците, да вземем за пример.

Вижте кои са тримата най-големи измамници на зодиака:

Близнаци

На пръв взор тези открити и жизнерадостни хора не наподобяват като лъжци. А и самите Близнаци са уверени, че не лъжат, те просто са размислили или са трансформирали мнението си. Днес им харесва ръгби, и биха дали всичко с цел да попаднат на стадиона, а на следващия ден те даже не знаят, че съществува такава игра. Те са ненадеждни и не държат на думата си.

Ако това се отнася за вас: пробвайте се да се мислите за това, което казвате на другите.

Рак

Раците са доста подозрителни и недоверчиви към всички. Поради това те постоянно лъжат, с цел да се избегнат проблеми. Те имат доста положително въображение, и постоянно измислят фантастични сюжети. Раците могат съвършено да импровизират.

Ако това се отнася за вас: научете се да се доверявате на хората – не всички са настроени против вас. Дори една почтена неистина може да съсипе връзката ви.

Лъв

Лъвовете са доста трагични. Те са отлични артисти. Те обичат да бъдат водачи, и постоянно да са в центъра на вниманието, тъй че тяхната харизма им разрешава да лъжат изключително ловко. Често те лъжат с цел да наподобяват по-добре в очите на другите – те украсява своите качества и преувеличават събитията.

Ако това се отнася за вас: просто спрете да лъжете! Когато хората поддържат връзка с вас, това значи, че ви харесват за това, което сте. Няма потребност да потвърждавате на всички, че сте по-добри, в сравнение с сте в реалност.

Животът е прекомерно къс с цел да го похабявате в неистини. Така че бъдете почтени и постоянно ще ​​печелите уважението на хората.

Мистериозните хора имат на дланта си буквата “М ”

 

Милиони хора по света имат вяра в хиромантията – обучение за това, което могат да опишат за ориста ви и характера,   линиите  на дланта. Наскоро бе открито, че тези хора,…

Цялата публикация

Езотерика: Неутрализиране на вируса на бедността с 60 въпроса

 

Едва ли има човек, който на тези въпроси  ще отговори  почтено негативно и няма да получи нито една точка. Инфекцията на “вируса на бедността ” е доста по-дълбока, в сравнение с можем да…

Цялата публикация

“Позитивното мислене ” е нелепост. Тотална нелепост!

 

Дали в миналото са ви казвали, че просто би трябвало да се “настроите положително ” – и всичките ви проблеми ще изчезнат? Или, че за да  постигнете задачите си в живота просто е…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР