Всеки, който си мисли, че ще прави далавера за сметка

...
Всеки, който си мисли, че ще прави далавера за сметка
Коментари Харесай

Никой няма да прави далавера за сметка на хората, обеща Борисов

Всеки, който си мисли, че ще прави спекулация за сметка на хората, няма да стане. Поздравявам Министерство на вътрешните работи, ДАНС и прокуратурата за акцията в Плевен за боклука. Това не е първото място, където влизат по този метод. Това сподели министър председателят Бойко Борисов до момента в който инспектираше сектора от „ Балкански поток “ във връзка интервенцията на Министерство на вътрешните работи в четвъртък, при която бяха запечатани хранилища, в които се съхранявали 9000 тона нерегламентирани боклуци.

„ Това не е първото място, където влизат по този метод. Подготвят се акции на най-малко още седем места ", изясни министър председателят.

Според него би трябвало да се носи лична отговорност за сходни закононарушения.

"Винаги съм смятал, че има лична отговорност, има хора, които получават заплата за своята работа и са оторизирани, когато издадат един документ, той да е закономерен. Ако има хора, които са нарушили закона, тук наоколо е Белене, където да завършат своята кариера. Това е битка с корупцията “, разяснява Борисов.

Министерство на вътрешните работи е по следите на боклука на италианската мафия. Експертиза ще открива дали 9 000 тона боклуци, струпани в два склада в Плевен, са безвредни. Проверява се и от къде е импортиран боклукът и има ли общо с Италия.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР