Всеки, който използва Fire TV Sticks в стил джейлбрейк, за

...
Всеки, който използва Fire TV Sticks в стил джейлбрейк, за
Коментари Харесай

Важно предупреждение за Fire TV Stick може да ви спре да предавате безплатна Sky TV завинаги

Всеки, който употребява Fire TV Sticks в жанр джейлбрейк, с цел да гледа гратис Sky TV, е предизвестен, че полицията на Обединеното кралство към този момент може да знае техните имена. Това предизвестие беше издадено, откакто ново угнетяване на незаконния стрийминг докара до арестуване на двама души и конфискуване на редица приспособени телевизионни устройства.

Разследването, ръководено от ERSOU, пристигна след откритието, че неоторизиран Sky Телевизионните пакети се продаваха на потребителите. Това на процедура разрешава на домовете да гледат премиум канали като Sky Sports и Cinema, без да заплащат никакви месечни абонаментни такси.

Смята се, че екипът зад противозаконната активност е съумял да продаде хиляди авансово заредени Fire TV Sticks, с цел да ги зареже над £800 000.

Наред с ареста по съмнение за машинация, пране на пари и закононарушения против интелектуалната благосъстоятелност, полицията конфискува и лист с имена на хора, които са ги закупили. Това може да значи, че някои в този момент се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР