Всеки иска да запази кожата и излъчването си младолики за

...
Всеки иска да запази кожата и излъчването си младолики за
Коментари Харесай

Как да изглеждаме по-млади?

Всеки желае да резервира кожата и излъчването си младолики за по-дълго. Процесите на стареене са неизбежни, само че с верните трикове можем да ги забавим и да запазим лъчезарен тип и свежа кожа за по-дълго.

Тeзи плодове ви оказват помощ да останете млади

Внимание на хидратацията

Кожата ни е формирана от 70% вода, хидратацията е извънредно значима както за нея, по този начин и за вярната функционалност на органите ни и обмяната на веществата. Пийте задоволително вода и хидратирайте кожата си с подобаващите кремове, които да резервират влагата в нея за по-дълго.
Тeзи плодове ви оказват помощ да останете млади
Красотата извира от вътрешната страна “ е израз, който постоянно чуваме. В множеството случаи се пояснява като пояснение за смисъла на душата и хара...
Прочети повече
Избягвайте захарта

Захарта работи на възпалителните процеси в организма. Често ще чуете препоръки да не ядете сладко и шоколад, в случай че имате проблематична кожа. Опитайте да замените бялата захар с натурални източници.

Как гримът може да ви направи да изглеждате по-млади

Мазнините са значими

Мазнините са главен конструктивен детайл за хормоните. Важно е да приемате потребни мазнини и Омега 3. Това значи да наблегнете на авокадото, орехите, зехтина, кокосовото масло и рибата в диетата си. Това ще помогне да балансирате тялото си и да забавите процесите на стареене.

Антиоксиданти
Защо хората в Средиземноморието живеят младолики старини
Ако сте отскачали на екскурзия или посещаване до някоя средиземноморска страна, то безспорно сте забелязали младоликите старци, изпълнен...
Прочети повече
Антиоксидантите се оправят с насъбрания оксидативен стрес в клетките и забавят стареенето. Приемайте повече горски плодове, боровинки и черен шоколад.

Слънцезащита

Влиянието на слънцето върху кожата ни е може да е пагубно, в случай че не я предпазим. Важно е целогодишно да използваме слънцезащитен крем, с цел да ограничим UV вредите и да запазим свежия й тип за по-дълго.

Пушенето и алкохола

Алкохолът дехидратира изцяло организма, а пушенето форсира стареенето на клетките. Тези два фактора оказват помощ преждевременното състаряване и въздействат зле изцяло на тялото ни.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР