Всеки иска да бъде щастлив. Всеки се стреми да запази

...
Всеки иска да бъде щастлив. Всеки се стреми да запази
Коментари Харесай

20-те признака, че е време да приключите тази връзка

Всеки желае да бъде благополучен. Всеки се стреми да резервира връзката си – изключително когато е дългогодишна. Съществуват обаче някои предупредителни сигнали, че е време да се разделите с колегата си, и ви съветваме да не си затваряте очите за тях:

1. Не харесвате себе си.

Ако след началото на връзката ви сте почнали да изпитвате възприятие на непълноценност, то несъмнено повода не е във вас. Ако стартирате да не харесвате индивида, в който се превръщате, то значи сътрудникът не ви въздейства добре.

2. Ако „ ходите на пръсти “ около колегата си.

Ако непрекъснато внимавате да не го обидите или ядосате, в случай че си мерите всяка дума, то вие сте в непрекъснат боязън и стрес. Ако не можете да споделяте умерено с индивида до себе си, то той просто не е вашият човек.

3. Семейството и приятелите ви считат, че би трябвало да се разделите с колегата си.

Не забравяйте, че в профил нещата се виждат по-добре. Ако най-близките ви хора са безапелационни, че би трябвало да сложите завършек на връзката си, най-вероятно има за какво. Може би е добре да се вслушате в мнението им и до се опитате да обмислите обективно ситуацията.

4. Ако единствено вие полагате старания нещата да вървят.

Връзката се движи от двама души. Също като другарството. Това не е едностранна работа. И двамата би трябвало да полагате старания, да проявявате деликатност и угриженост един към различен, да се почитате и обичате. Ако вие сте индивидът, който непрекъснато се извинява или търси другия, или прави взаимни отстъпки, то тогава сътрудникът ви най-вероятно не държи изключително на връзката ви. Какъв е смисълът да се мъчите да я опазите тогава?

5. Постоянно храните очаквания, че сътрудникът ви ще се промени.

Самият факт, че имате потребност да се промени, е притеснителен. Хората рядко се трансформират, още по-малко съществено. Промяната нормално съпътства влюбването при започване на една връзка, по тази причина тогава всичко наподобява като през розови очила и се носите в облаците от благополучие. С течение на времето обаче човек се поддава на рутината, пеперудките в стомаха утихват и хората стартират да се показват такива, каквито са. Ако у колегата ви забелязвате черти, които пречат на връзките ви, качества, които не харесвате и не можете да преглътнете, въобще не очаквайте да се промени, а си задайте въпроса можете ли да живеете с това. Ако отговорът е негативен, е ясно какво би трябвало да извършите.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР