Всеки има право на протест, но протестите срещу мен са

...
Всеки има право на протест, но протестите срещу мен са
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Протестите срещу мен са политически

Всеки има право на митинг, само че митингите против мен са политически. Това сподели водачът на нФСБ Валери Симеонов вкулоарите на Народното събрание по отношение на недоволството против избора му за зам.-председател на Народното събрание, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус ".
" Протестите са политически. Това, което видяхме през вчерашния ден бяха митинги на бързо проведени хора. Това беше агитка, хора, които не знаеха защо стачкуваха. Не ми знаеха даже името ", сподели още Симеонов.
Actualno.com напомня, че и сега към постройката на Народното събрание има цивилен митинг. Повече за него можете да прочетете ТУК.
Майките от " Системата ни убива " желаеха още веднъж оставката му през вчерашния ден. " Ние майките на деца с увреждания от НГИ „ СИСТЕМАТА НИ УБИВА “ не одобряваме контрактувания „ УЖ “ избор на Валери Симеонов за зам. ръководител на висшата институция на Република България – Народното Събрание! Абсурдно е лицето на омразата, олицетворението на циничната политическа надменност и главозамайване да съставлява българският парламент. Недопустимо е ръководството, ориста и имиджа на страната още веднъж да зависят от нестабилните настроения и ползи на този съдружен сътрудник с оскъдна електорална поддръжка “, се споделя в известие до медиите от организацията.
Лидерът на НФСБ уточни, че неговото държание е било почтено и с цел да не носи негативи на държавното управление си е подал оставката. Така той напомни предходното неодобрение към него от страна на родители на деца с увреждания, които месеци наред стачкуваха против арогантното му държание. Тези митинги костваха на Симеонов вицепремиерския пост.
" Няма драма в това. Случаят е завършил ", сподели малко той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР