Всеки има нужда от поне малко красота в своето ежедневие,

...
Всеки има нужда от поне малко красота в своето ежедневие,
Коментари Харесай

Доза цвят в дигиталния свят.

Всеки има потребност от най-малко малко хубост в своето всекидневие, изключително дамите. Казват, че щастието, което резонира от един букет цветя притегля единствено положителни страсти, ето за какво би трябвало по-често да се радваме на цветята.

 Доза цвят в цифровия свят.

Първата в България инфлуенсър маркетинг организация RevTag, дружно с Lusso by Borisovi, сътвориха една същински цветна акция, усмихвайки хиляди инстаграм консуматори.

 Доза цвят в цифровия свят. Instagram

В красивата акция се включиха редица известни лица в обществените мрежи. Нашумялата в последно време актриса и модел Лина Роскин, изкусителната Ася Капчикова и потвърдения фитнес инфлуенсър Христиана Парова са единствено част от хубавиците, които бяха част от цветната акция. Проектът имаше за цел да влияе положително на публиката, да накара някой да се усмихне и естествено да предизвика някого да подари на обичан човек един обаятелен букет от Lusso by Borisovi.

 Доза цвят в цифровия свят. Instagram

Особено забавен е методът, който RevTag започнаха за реализацията на тази акция. Агенцията употребява различна маркетинг тактика, която се базира на един забавен факт. Изненадващо или не, главните консуматори на цветя и букети са в действителност мъжете. Красив подарък или благ жест, с мотив или без, всеки мъж желае да зарадва някоя специфична за него жена с прелестен букет цветя. Това накара RevTag да концентрира вниманието си тъкмо върху мъжката публика, точно по тази причина избраха инфлуенсъри от женски пол, които имат към 50% почитатели мъже и оцветиха техните профили с прелестни букети. Колкото и необичайно на пръв взор да наподобява мъже да бъдат целева група на акция за цветя, в действителност се оказва, че това е верният метод. Съдейки по високия интерес и позитивния отклик на публиката към марката на Lusso by Borisovi, елементарно може да се заключи, че акцията, направена от RevTag е сполучлива.

 Доза цвят в цифровия свят. Instagram

Да зарадваш обичан човек, подарявайки му хубост е може би едно от най-приятните чувства и безспорно зарежда както нас, по този начин и получатела. Нека по-често се сещаме да даряваме цвят.

 Доза цвят в цифровия свят. Instagram

Информация за още забавни и вдъхновяващи инфлуенсъри и забавни акции можете да получите от първата в България Инфлуенс Маркетинг Компания #RevTag.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!

Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР