Всеки гражданин на Македония ще може да отглежда по 2-3

...
Всеки гражданин на Македония ще може да отглежда по 2-3
Коментари Харесай

Македония, трево моя, пак ли ке те делиме!

Всеки жител на Македония ще може да отглежда по 2-3 растения марихуана в домашни условия - прокламира македонският министър председател Зоран Заев.
И това разсъни някои паники в българския народ и българските управляващи.
Досега паспортният напън беше единствено в една посока - македонци ставаха българи, с цел да добият европейски паспорт. Бугарският пасош съставлява голяма европейска полезност за всички македонци, по тази причина и българската страна не се напъва много-много да оказва помощ за евроинтеграцията на Македония. Бизнесът с паспортите, приобщаването и побългаряването на изостаналите комшии - това е божествен бизнес.
Сега обаче е друго.
Хиляди българи ще изискат македонски паспорти, с цел да станат жители на най-прогресивната в конопено отношение балканска страна.
Просълзени българи, мои близки, споделиха, че напущат остаряла България и с тъга на сърцето стават македонци, с цел да могат свободно и несанкционирано да си боднат няколко стръка от уважаемото растение.
Принципно Македония е доста напредничава в това отношение. От по-рано към този момент е легална промишлеността с коноп като суровина за фармацевтични и козметични артикули.
Това е доста сериозен бизнес в Македония, където да вземем за пример вземат участие Братя Вълневи от Чикаго и от партията на Цветан Цветанов.
Но настоящето решение на македонците е последваща стъпка - те легализират скромното произвеждане за персонална приложимост на растението и за развлекателни цели, това е напълно друго и прекомерно демократично за нашите балкански разбирания.
В резултат, както към този момент казахме, групи растафарианци, айтита с доста свободно време, жители със свободни специалности и други човеци от България пожелаха да станат македонци - и това е тяхно право.
Не се знае по кое време Македония ще се причисли към Европейски Съюз и какъв брой още може да я спъва България, само че ето, че тази дребна, красива и плодородна страна, към която има толкоз балкански искания - към този момент се трансформира в Холандия на Балканите.
Това обаче буди терзание у нас по линия на Пиринска Македония, където обичайно, въпреки и незаконно, се отглежда марихуана и от време на време даже осъждат някоя старица на 80 + години, че си гледала “гръсти ” в двора.
Ако тези територии на Пиринската марихуана решат да се причислят към Вардарската марихуана, това може да провокира съществени междудържавни проблеми - един референдум в Пиринска Марихуания може да промени везните на балканското равновесие…
В създалата се обстановка, в която явно македонската страна държи самодейността, за нас има следните разновидности за пътна карта.
Вариант 1: Признаваме Пиринска Марихуания за самостоятелна област, в която да се отглежда и търгува свободно марихуана - с цел да я запазим под българска власт.
Вариант 2. Да стартираме да бесим всеки, който има или използва марихуана на наша територия. Ще си съкратим малко популацията, но ще се обозначим като закостенял център на Балканите.
Вариант 3. Да си караме, както до момента - марихуаната се води незаконна, но забележителна част от популацията използва и песни пее. И бизнесът отново си върви, единствено че се води незаконен.
 
Автор: Г-н Балев,
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР