Всеки един от нас в някакъв етап от живота си

...
Всеки един от нас в някакъв етап от живота си
Коментари Харесай

Ами ако любовта не е взаимна?

Всеки един от нас в някакъв стадий от живота си е претърпял несподелена обич. В холивудските филми и в приказките героите се срещат, влюбват се и заживяват дружно щастливи до края на живота си. В действителния живот обаче напълно не е по този начин... Той не е нито приказка, нито филм.
Но по какъв начин да забравим, по какъв начин да избягаме от страдаща обстановка и по какъв начин да продължим?
Мъжете не претърпяват чак толкоз eмoционално сходна обстановка за разлика от нежния пол, макар че от време на време се влюбват в дами, които несъмнено не изпитват благосклонности към тях.
 Как се оправя всяка от 12-те зодии с несподелената обич? Как се оправя всяка от 12-те зодии с несподелената обич?
Всеки един от нас има неприятни мемоари и остарели рани, свързани с несподелена обич. Всяка зодия се оправя друго с тази болежка, ето по какъв начин......
Жените регистрират даже и най-малкия знак, който им удостоверява, че са харесвани: взор, благ жест, усмивка, диалог. Много постоянно се случва те да възприемат мъжа с тези знаци като " мъжа на живота ми ".
Когато човек е влюбен, той има податливост да проектира възприятията си към другия човек и да интерпретира дейностите му, както сметне за добре.
За някакво несъмнено време една скрита пристрастеност може да е задоволителна и удовлетворяваща, само че идва моментът, в който ще се надигнем очи в очи с действителната реалност. Страданието може да бъде доста огромно, когато към този момент сме осъзнали, че възприятията ни не са споделяни от отсрещната страна. И в случай че до момента в който сме били дружно във времето, ние сме се чувствали на фундамент, то да паднем от там е в действителност брутално. И когато към този момент сме осъзнали голата истина, умерено можем да си позволим да тъгуваме от загубата.
Дори една сантиментална връзка да е съществуваща единствено в главата ни, самото осъзнаване, че в никакъв случай тя няма да бъде споделена или да се получи упования резултат от нас е мъчително. Обичаме ли надълбоко някого, болката е същинска и мощна, без значение дали любовта ни е споделена, или не.
Няма потребност следователно да вършим опити за елиминиране на страстите, преминаващи през нас. Да, сигурно те не са приятни. Също не трябва да се усещаме неуместно или неуместно. Важното е да отчетем вярно тези страсти и да ги направляваме с ясното схващане. Не е нужно да им даваме време, с цел да преминат.
 5 метода да се справите с несподелената обич 5 метода да се справите с несподелената обич
1. Кажете довиждане на всички илюзии Може би си мислите, че индивидът, по който си падате също изпитва усеща към вас. Тази вяра може...
Ясно е, че управлението е сложен развой. Но помислете единствено какъв брой би бил отегчителен животът, в случай че не оставяме и по някое място за изненада! Предприемаме дейности за излизане от обстановката. Трябват ни старания да си създадем точна равносметка и да погледнем в личното си бъдеще от по-различен ъгъл.
Има хора, които се пробват да поддържат илюзиите, само че в това няма никакъв смисъл и няма да помогне на никой, изключително на самите нас.
По-добре дълго плачете, в сравнение с да продължите да храните напразни очаквания. Второто е доста по-болезнено. Защото когато плачем, ние в действителност сме приели действителната обстановка. И идва времето за нещо по-различно... Ново занятие, другари, странствуване, отмора, нови проекти...
Така ще станем подготвени да навлезем в един нов стадий от живота си, изпълнен с очаквания и позитивни усеща. Ще си спомним, че всичко, през което ние прекосяваме, се случва в живота. Това е една добра опция да опознаем добре себе си и да осъзнаем, че нито един опит не е напълн негативен.
Когато се освободим от предишното, сегашното става нормалното за нас, а бъдещето става допустимо...

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР