Всеки е затворен в избирателната урна, това е голямото послание,

...
Всеки е затворен в избирателната урна, това е голямото послание,
Коментари Харесай

Анри Кулев: Водят ни демони, няма ваксина срещу тях

" Всеки е затворен в изборната урна, това е огромното обръщение, че ние сме жертва и на политиците, които съумяват да насадят в главите ни личната си величавост ", по този начин художникът проф. Анри Кулев разяснява пред БНР своята подигравка на настъпилото комплициране в обществото по време на пандемия. По думите му въпросите, които следват, са що за хора са тези, за които гласуваме:

" Всичко останало изчезна от обществото, остана една-единствена разпределяща парите политика. Това е най-ужасното и най-обидното ", сподели той.

Проф. Кулев акцентира, че българите не претърпяват тежко наложената отдалеченост, тъй като " сме нация на дистанцията и извънредно рядко се сплотяваме ":

" Обединяваме се единствено, с цел да създадем неприятно на някого. Изключително редки са случаите на сливане за добра идея ".

Според него пандемията е пристигнала доста добре на българите, тъй като думите към този момент не значат нищо:

" Щом думите не значат нищо, значи и дейностите не значат нищо, всичко е разрешено ".

В предаването " Неделя 150 " проф. Кулев изрече песимизъм, че спасението от пандемията ще почисти мозъците ни от демоните:

" Ние сме такова земно племе, че непрестанно ни водят демони и никаква ваксина няма да ни избави от тях ".

По думите му възприятията за виновност, позор и отговорност към този момент липсват у всички:

" Всеки може да каже всичко и всеки може да бъде опроверган.... Говорят се страшни нелепости, казани с интелигентен звук. Това уморява хората и по тази причина човек се самоизолира ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР