Всеки ден в КАТ се регистрират над 200 коли в

...
Всеки ден в КАТ се регистрират над 200 коли в
Коментари Харесай

КАТ регистрира над 200 коли на ден

Всеки ден в КАТ се записват над 200 коли в Пловдив, заяви шефът на ОД на Министерство на вътрешните работи старши комисар Атанас Илков. Това прави над 6000 годишно, а в това време се бракуват малко на 1000. Това значи, че всяка година колите в града се усилват с 5000.

" Пловдив има крещяща потребност от отпушване на трафика. Ние от своя страна ще оказваме помощ, само че би било добре да се търсят оптимални решения, с цел да не се затапва градът ", предложи Атанас Илков. Той описа, че когато е работил в София, виждал под прозорците на кабинета колони от коли на Лъвов мост. Оттогава обаче пътната инфраструктура е усъвършенствана и там, където имало тапи, се върви съвършено. Илков е на мнение, че Бетонният мост е значимо оборудване за града.

" В Пловдив би трябвало да има по-голяма ангажираност, с цел да не пристигна време да прибягваме до летящи чинии ", предизвести шефът на ОД на Министерство на вътрешните работи.

За полемиката при регионалния шеф Здравко Димитров за бъдещето на оборудването и пробива под Централна гара четете в днешния брой на вестник Марица.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР