Всеки ден разбирам от тях (ПП-ДБ), че трябва да мълчим,

...
Всеки ден разбирам от тях (ПП-ДБ), че трябва да мълчим,
Коментари Харесай

Борисов към ПП/ДБ: Шушукате си с БСП, работите с „Възраждане“, говорите неистини

„ Всеки ден запознат съм тях (ПП-ДБ), че би трябвало да мълчим, че би трябвало да оставим Денков и Габриел да създадат оценка на министрите, а в това време те не излизат от студиата от изявленията. В изявленията им виждам откровени лъжи. Опити да си основават ребрандиране на имиджа, който имаха, като някакви антикорупционери. Това съобщи пред публицисти водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„ Всички ресурсни министерства са ваши, единствено външно е наше “, добави Борисов.

„ Да приказваш, че ти си единствен. Ние изпратихме решенията за КПКОНПИ, Мария Габриел. От трибунка през вчерашния ден разбирам, че ще обвързват КПКОНПИ със градежи и закона за Закон за устройство на територията и те след това го отдръпнаха “, сподели още той.

Борисов уточни, че е имало значително кавги към техните сътрудници.

„ Факт е, че през тези близо две години милиарди отидоха за Путин от „ Лукойл “. Вие (журналистите) обслужвахте апокалиптични сюжети. Оказа се, че нито цените се подвигнаха, рафинерията може да работи със 100% неруски нефт “, разяснява Борисов.

„ Министрите на акад. Денков са към този момент 10 дни в Америка. Представяте ли си какви командировки? Кой му пречи? С кое му пречим? В дипломацията опита има доста огромно значение. Дори да си на даден пост, в случай че някой си мисли, че сядаш на телефона и започваш да си звъниш на който си поискаш, не работи по този начин системата. Заявява се диалог, дават се тематики и тогава се реализира диалога. На всички страни пристигнаха външните министри, с цел да обсъдят значимите тематики и назад. Трябва да ги убедиш, че тематиките са значими “, безапелационен е водачът на ГЕРБ.

„ Вътрешният министър е министър на България. Не е на ГЕРБ. Ние не считаме, че министрите са партийни, за разлика от мнението на Денков “, сподели Борисов.
„ Чий е министърът на електронното ръководство, или на спорта, където ги хванаха с маса пари? Вътрешният министър е министър на България. Аз не съм преговарял с него. Преговаряше Кирил Петков. Той не се е съгласил да смени поголовно всичко, както е желал Петков, и в този момент споделят, че той е на ГЕРБ. За сметка на Денков не смятам, че министрите са партийни, че квоти ще би трябвало да извършват партийна заръка. Излъчи ли ги Народно събрание към този момент са министри на цяла България “, сподели водачът на ГЕРБ.

Той се ядоса, че през вчерашния ден една от най-малките групи, Българска социалистическа партия, желала чуване от най-голямата ГЕРБ, визирайки Корнелия Нинова, която изиска доклад от Борисов за активността на ръководената от него външна комисия. И попита за какво тя не е поискала чуване на Кирил Петков, който управлява съответно комисията за Шенген и Еврозоната.

„ Много сте си близки с Българска социалистическа партия. С „ Възраждане “ в никакъв случай няма да създадем взаимно ръководство както вие във Варна “, нападна Борисов сътрудниците си, обръщайки се към пиара на Политическа партия, който слушаше в профил.

И изясни, че ПП-ДБ работели с хората на Костадинов за избори на общински съвет, „ и всичко “ в морската столица. „ Ние с Възраждане няма да работим. Уважавам този съперник, тъй като са мощен съперник “, сподели още водачът на ГЕРБ.

Но вие си шушукате с Българска социалистическа партия, ядосан бе той. И още веднъж попита за какво Нинова е желала да изслуша него, а не „ премиера си Кирил Петков “.

„ Щом Петков е споделил, че няма задкулисие, значи няма. Всичко е транспарантно “, уточни още Борисов.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР