Всеки ден жителите на село Ново Паничарево край Приморско се

...
Всеки ден жителите на село Ново Паничарево край Приморско се
Коментари Харесай

Агресивен питбул на мутра уби няколко животни и нахапа хора в Бургаско

Всеки ден жителите на село Ново Паничарево край Приморско се молят да не се случи кървава покруса, защото озверелият питбул на престъпно проявения Нейко Димитров сее боязън измежду тях и нищо не може да го спре. Почти всеки ден агресивното куче къса синджира си, изскача на улицата и атакува всяко живо създание, което застане отсреща му.

Жители на Ново Паничарево сигнализираха пред Флагман.бг за големия проблем, пред който се изправят всекидневно. Собственикът на животното е от бургаския ж. к. „ Меден рудник “ и има дълго престъпно досие за опиати, побоища и шофиране без брошура.

„ Черният питбул на Нейко сега е извънредно нападателен, тъй като има кученца и ги пази. Къса синджира, прегризва нашийници, измъква се и атакува без предизвестие. Преди ден умъртви кучето на съседите и рани друго, изяде три свине, кокошки, хапа даже коне. На няколко пъти и хора се разминават на косъм, откакто им се изпречи отсреща. Нахапа учителката в селото, събори и една баба и я уплаши грубо “, оповестява още гражданин на селото, който пожела да остане неизвестен поради боязън от притежателя на питбула, прочут с престъпните си прояви.

Хората от Ново Паничарево са писали при кметицата Яна Жекова. След сигнала, който са подали локалните, на притежателя най-вероятно ще наложат глоба, с цел да държи женския питбул вързан непрестанно. Днес му е връчен полицейски сигнален протокол, в който в случай че кучето отново нападне някой, може да бъде и съден.

Местните поданици са склонни да създадат подписка и да желаят евтаназия, в случай че казусът с агресивното куче-убиец не се реши навреме.

В прокуратурата обаче към момента не е постъпила кореспонденция.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР