Всеки човек сънува понякога. Това е състояние, когато вашето съзнание

...
Всеки човек сънува понякога. Това е състояние, когато вашето съзнание
Коментари Харесай

Пет съвета как да разтълкувате сънищата си

Всеки човек сънува от време на време. Това е положение, когато вашето схващане си почива, само че в това време работи. Мозъкът ви може да ви изпрати на доста разнообразни места, да преживеете всевъзможни събития и страсти. Този развой се въздейства от вашето въодушевление, мислите ви и какво чувствате сега.

Понякога може да сънувате нещо хубаво, което сте претърпели, да се връщате към мемоари за хора и събития. Другата опция е да минете през прекарвания, да си спомните за близки, които сте изгубили или пък за нещо, което е останало като контузия години обратно. Много хора се пробват да поясняват сънищата. Някои намират пояснение за това, което са сънували, други – не.

Ето няколко съвета по какъв метод да приемете сън, който сте имали

 

Запишете сънищата си

Веднага щом станете, без подозрение ще имате проблеми със запомнянето на сънищата си и това е изцяло обикновено, тъй че поставете тетрадка и писалка до леглото си и запишете съня си в детайлности. С всяка минала минута става все по-трудно да си спомните това, което се видели, до момента в който спите, тъй че не губете време, в случай че в действителност желаете да анализирате сънищата си.

Идентифицирайте повтарящи се детайли

Много постоянно избрани детайли са склонни да се повтарят няколко пъти в сънищата. Отбележете тъкмо нещата или лицата, които не престават да се връщат в сънищата ви. Това може да бъде знак за нещо, което желаете да запомните или даже събитие, което може да ви се е случило в действителността. Едно сходно нещо може да ви върне даже към спомените от детството и това да ви донесе ново изобретение, за което не сте и предполагали.

Фокусирайте се върху позитивните страсти

Как се почувствахте, когато се събудихте? Ако сте изпитали надълбоко възприятие на релаксация, запишете страстите си и в случай че е допустимо, отбележете аргументите за вашето благополучие. Това може да бъде реализиран триумф в триумф в съня ви, щастливо събитие, обич и други. Всичко това може да даде даже оптимистично начало на деня ви. Ако се разсъните заредени с позитивни страсти, ще бъдете усмихнали, когато отидете на работа. Щастието ще ви направи по-добър човек. Опитайте се, колкото се може по-бързо, да забравите противен сън, в който ви се случва нещо неприятно.

Обърнете внимание и на отрицателните страсти

Понякога сънищата са толкоз интензивни, че е допустимо да се разсъните с рев, да се чувствате тревожни или уплашени до степен, че дискомфортът да продължава през целия ден. Понякога можете да се ядосвате на някого без причина. Забележете и тези усеща и помислете каква е повода за тях. Може би някои събития от всекидневието са причина за тези неприятни сънища.

Не подценявайте смисъла на детайла

Запишете детайлите, които се открояват в сънищата ви, тъй като даже и да наподобяват дребни, те може да се опитат да предадат известие до вас. Ако сте изправени пред стресова обстановка или сте разтревожени, или би трябвало да вземете значимо решение, бързо ще забележите странността на сънищата си.

Чрез вашия сън и неговите знаци, вашето подсъзнание ще ви покаже пътя, който да следвате. Като дешифрирате сънищата си, ще можете да се движите в вярната посока. Не приемайте съня си безусловно, някои неща могат да имат напълно друго значение от първичния прочит.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР