Всеки човек реагира на стреса и дразнителите по различен начин.

...
Всеки човек реагира на стреса и дразнителите по различен начин.
Коментари Харесай

Вулкан от емоции: 4-те зодии, които винаги правят от мухата слон

Всеки човек реагира на напрежението и дразнителите по друг метод. Някои хора просто не обръщат внимание, други таят всичко в себе си, само че има и такива, които са склонни да избухнат по този начин ненадейно, че са се чудите от кое място ви е пристигнало.

И никога не е наложително реакцията им да е провокирана от доста огромен проблем – те по този начин или другояче ще създадат от мухата слон и до момента в който не се успокоят, са способни да вгорчат живота на всички в близост.

Зодиакалните знаци, които са способни да реагират пресилено, може да имат податливост към драмата или просто да имат пай фитил . С тях е значимо да помните, че всяка зодия има собствен личен неповторим метод за изложение на страстите и е може би би трябвало от време на време да демонстрираме самообладание и да им прощаваме гневните прояви.

Независимо дали става въпрос за експлоадиране, потоп от усеща или блян към правдивост, тези реакции са единствено част от богатия прочувствен свят на тези 4 зодии. Ето и кои са те и за какво постоянно са склонни да реагират прекомерно, в случай че ги засегнете:
 Тези 4 зодии постоянно вършат от мухата слон  Тези 4 зодии постоянно вършат от мухата слон  Тези 4 зодии постоянно вършат от мухата слон  Тези 4 зодии постоянно вършат от мухата слон
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР