Всеки човек познава това смразяващо чувство – . И едва

...
Всеки човек познава това смразяващо чувство – . И едва
Коментари Харесай

Четирите най-страхливи и малодушни зодиакални знаци

 Всеки човек познава това смразяващо възприятие –. И надали има хора, които в никакъв случай не са изпитвали сходно нещо.

Просто страхът от нещо се демонстрира по разнообразни способи: някои изпитват смут при среща с дребна мишка, други изпитват неприятни усеща, когато останат сами. Но всички тези страсти могат да бъдат систематизирани с една дума – боязън.

Астролозите дефинират 4 знака на зодиака, които се отличават с естествено безволие.

Риби

Този знак изпитва огромен брой страхове, някои от които даже се развиват в същински уплахи. Рибите се опасяват да изразят намерено своята позиция, да вземат участие в разногласия и да потвърждават своята справедливост. Най-вероятно това е страхът от загуба или даже по-лошо – да станат обект на насмешка. Рибите биха предпочели безшумно да се оттеглен настрана, в сравнение с да се забъркат в някакъв спор.

Козирог

Този зодиакален знак е мъчно да бъде сюрпризиран или да бъде изваден от равновесие. И всичко това, тъй като е пресметнал целия си живот авансово, съвсем от учебно заведение. През целия живот Козирозите развиват свои лични стандарти и се пробват да се придържат към тях.

Представителите на този знак са дотолкоз привикнали с метода си на живот, че повече от всичко друго се опасяват да трансформират нещо. Козирозите се опасяват от идните промени, тъй като се опасяват от непознатото и несигурността. Козирогът също по този начин се опасява да не стане беззащитен и да не може да се оправи самичък с каквито и да било задания.

Може би Козирозите не са чак толкоз страхливи, а в тях да доминира замечтаност, нерешителност и „ ежедневна рационалност “, а не тривиално безволие …

Телец

Представителите на този знак се опасяват от загуба, във всеки един смисъл на думата. Шокират се от мисълта, че могат да изгубят работата си и непрекъснатите си приходи. Те също по този начин доста се опасяват да не подкопаят престижа си и да опетнят репутацията си, като в същото време изгубят доверието на значими за тях хора.

Страхът от опцията да загуби пари или здраве, кара Телеца да заобикаля всевъзможни рискови обстановки и да не поддържа връзка със съмнителни субекти.

Рак

Вероятно е по-лесно да се изброят нещата, от които Ракът не се опасява, тъй като всичко на света го плаши, започвайки с мрачевина и завършвайки със загубата на родственици и другари. Ракът нормално е доста домакински знак на Зодиака, грижата за фамилията е главната цел на живота му, затова, даже и при болест на някой от семейството, той  изпада в суматоха.

Раците също по този начин са внимателни и към противоположния пол. Мъжете Рак заобикалят компанията на красиви дами и назад. Те смятат, че привлекателният външен тип освен притегля вниманието, само че и основава доста неприятности.

esotericblog

 

Мудрата „ Шапката на Шакямуни: Подобрява фрапантно работата на мозъка, отстранява главоболието, възприятието на боязън и паника

 

За да се построи благополучен живот е нужна вярна работа на енергийните центрове на организма. Активирането им въздейства както на физическото здраве на индивида, по този начин и на прочувственото. Енергийният тонус…

Цялата публикация

Руми за това какво е отрова, боязън, злоба и яд

 

Мъдро! Руми дава отговор на учениците си: – Какво е отрова? – Отровата е всичко, което надвишава потребностите ви. Сила, благосъстояние, желанията на егото, лакомия, мързел, обич, упоритост, ненавист или нещо…

Цялата публикация

Бъбреците се разболяват от … СТРАХ!

 

„ Как да удължа живота на бъбреците си защото имам продължителен пиелонефрит и голям брой кисти във вътрешността им? “,„ Имам диагноза камъни в бъбреците. Какви са опциите за лекуване? “, „ Кои са…

Цялата публикация


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР