Всеки човек по свой начин е талантлив и уникален. Няма

...
Всеки човек по свой начин е талантлив и уникален. Няма
Коментари Харесай

Изчислете вашата уникалност според датата на раждане

Всеки човек по собствен метод е надарен и неповторим. Няма хора без качества. Знаете ли какъв е вашият подарък и по какъв начин го употребявате, с цел да постигнете задачите си? Можете да научите това от датата на раждане, написа Тялото бг.

За да разберете в какво сте неповторими би трябвало да съберете всички цифри на вашата дата на раждане, до момента в който получите отговора. Ако сте родени на 15.09.1981 = 1 + 5 + 0 + 9 + 1 + 9 + 8 + 1 = 34 = 3 + 4 = 7. В дадения образец вашето число е 7.
1 – упоритост и неизменност
Тези качества ви се дават от раждането и в случай че не ги развиете, тогава в живота ще бъдете преследвани от провали. Използвайте ги, с цел да постигнете висоти в кариерата или фамилно благополучие. Задайте цели и упорствайте да ги постигнете. Това е, което ще ви помогне да извършите всичките си фантазии и проекти. Силата ви е, че можете да се борите и да печелите.
2 – мъдрост
Имате неповторима опция да придобиете познания и опит от най-ранна възраст. Имате ваши лични правила. Вашата мъдрост се крие във обстоятелството, че в никакъв случай не си позволявате да се задоволите с постигнатото. Вие обичате да опознавате света и себе си. Вие сте в непрекъснато търсене на истината и това ви кара да изпитвате наслаждение. Използвайте своя подарък вярно – слушайте какво ви споделя сърцето и отидете там, където желаете.
3 – автентичност
Вие не сте като всички останали хора, това ви прави мощни. Вие се подхранвате от насладата да вършиме нещата по друг метод от другите хора и да не живеете като всички останали. Вие сте оригиналът. Според нумерологията на числата вашият подарък се състои в непрекъснато търсене на нещо ново. Стремите се да превърнете живота си в най-ярък и най-интересен. Това ви оказва помощ да се откроите от тълпата. Използвайте подаръка си вярно – не се опасявайте от уникалността си, тя ще ви отвори доста благоприятни условия.
4 – самообладание
Вероятно имате най-редкия подарък от ориста. Вие сте търпеливи и това ви оказва помощ да продължавате напред. Този подарък обаче може да ви изпрати в неверна посока. Никога не използвайте търпението си в ущърб на себе си. Използвайте го единствено за персонални, даже егоистични цели. Бъдете търпеливи, когато бъдещата ви орис зависи от това.
5 – непримиримост
Вие сте доста твърдоглав човек. Въпреки всичко, вие вървите напред и постигате задачата си. Но от време на време вашето твърдоглавие ви пречи за справедлива оценка на обстановката. Използвайте дара си вярно – бъдете непоклатими, когато знаете тъкмо какво желаете.
6 – познание
Можете ловко да управлявате всяка получена информация във ваша изгода. Всичко, което сте чували някъде, четете, виждате отдавна, се съхранява в паметта ви и излиза на открито в точното време.
7 – естетика
Вие сте призвани да поддържате мир в себе си и в света към вас. Можете елементарно да помогнете на човек да открие самичък себе си и да реализира вътрешна естетика. Лесно е да се откри общ език с вас.
8 – съчувствие
Можете да симпатизирате и да помагате на хората. Съдбата ви е дарила със способността да успокоявате, насърчавате, съжалявате и да търсите пътя от всяка сложна обстановка. С подобен подарък би трябвало да сте по-внимателни, защото можете да стигнете миг, в който не обръщате внимание на себе си, а единствено на близките.
9 – нерешителност
Не сте привикнали да поемате опасности и постоянно се стараете да слушате мозъка си. Предпазливостта ви оказва помощ да постигнете в живота това, което желаете. Обаче много постоянно ви води вашата логичност. Използвайте дара си, единствено когато мощно се съмнявате в нещо.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР