Всеки човек може да живее в хармония със себе си

...
Всеки човек може да живее в хармония със себе си
Коментари Харесай

5 кармични закона, които показват защо сме нещастни

Всеки човек може да живее в естетика със себе си и със света към себе си, би трябвало единствено да се вслушва във Вселената и да съблюдава нейните правила. Тяхното неуважение води само до беди и несгоди.

Всяко наше деяние, без значение дали е положително или неприятно, оставя отражение в живота ни.

Ето кои са 5-те кармични закона, които демонстрират повода за нещастието ни.

1. Опазване
Ние сме част от този голям свят и нашата задача е да го запазим. Направете света по-добро място. Не се опасявайте. Грижата за света и околната среда ще избави нас и нашите потомци.

2. Смирение
В живота си се сблъскваме с разнообразни събития. Трябва да се научим да виждаме единствено позитивната страна на всичко. Негативизмът разяжда душата. Разберете, че Вселената ви обича и всичко в нея е позитивно.
5 неща, които би трябвало да извършите, с цел да измененията кармата си
Нашите дейности в предишното въздействат освен на сегашния миг, само че и оказват отражение върху бъдещето ни. Затова е значимо да се погрижим...
Прочети повече
3. Развитие
Времето е просто момент. Светът непрестанно се трансформира, хората са в непрекъснато придвижване.

Трябва да разберете и да приемете, че нищо не е непрекъснато. Научете се да се променяте толкоз бързо, колкото времето се трансформира. И постоянно ще можете да бъдете една крачка напред.

4. Щедрост
Практикувайте съчувствие, схващане, самообладание и съпричастност. Тези качества в никакъв случай не са пречили на никого да живее. Именно с помощта на тях ще се сдобиете с позитивна сила.
Да бъдем положителни - това е заслужен образец за децата ни. Осъзнайте това!

5. Вдъхновение
Бъдете правилни на фантазиите си. Следвайте задачите си и не се предавайте. По този метод ще се превърнете във ентусиазъм за другите. Вървете самоуверено напред! Само тези, които вървят напред, получават всичко!

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР