Всеки човек, като съвкупност от на частици, молекули, клетки, органи,

...
Всеки човек, като съвкупност от на частици, молекули, клетки, органи,
Коментари Харесай

Знаете ли каква е честотата на вашите вибрации, с които живеете?

 трептения

Всеки човек, като цялост от на частици, молекули, кафези, органи, има своя лична самостоятелна периодичност на трептения.

Кумулативната зависи от доста фактори: положението на организма, качеството на храната, неприятните привички, хигиена, околната среда, климата, времето на годината; качеството на възприятията и на чистотата на мислите … и други фактори.

Човек със светли трептения е този, който е в непрекъснато положение на вътрешна наслада, мир, обич, тишина вътре в себе си. Той се усеща удобно, защото е в естетика със света и себе си. В такова положение на равновесие, тялото и всички жлези с вътрешна секреция работят безпрепятствено, и надлежно и подчинените им органи, тъкани и кафези.

Много снижават честотата на човешката осцилация отрицателните усеща: боязън, злоба, яд, лакомия … Всяко неприятно деяние, неприятни мисли и усеща замърсяват съответните фини тела и човек стартира да вибрира на по-ниска периодичност. Има такива изрази „ тежка душа “, „ мръсни мисли “ – това също приказва за ниски трептения на душата и мислите.

Съдбата на тези, които „ вибрират на ниска периодичност “ е такава: Те непрекъснато се сблъскват с отрицателни събития в живота, с отрицателни обстановки.

С колкото по-голяма обич е изпълнен човек, толкоз повече той е свободен и благополучен, толкоз по-здраво е физическото му тяло, толкоз по-хармоничен е общото звучене на неговите трептения. Съвкупността на всички тези трептения дефинира вътрешното звучене на индивида.

Състоянието на наслада и благополучие настава при огромно откриване на духовните качества. Такъв човек има положително здраве, прелестни връзки с хората, нужното му материално поръчителство, уголемяват се креативните му качества. Състоянието му се популяризира на вътрешния му кръг, родственици, другари, също по този начин може да въздейства и на целия свят.

Намирайки се в такова положение, човек основава самичък личната си орис, хармонично си взаимодейства със света и Вселената, живее и се радва на живота! Той може да взема решение и по-висши задания. Това е Човек Творец. С увеличение на честотата на вибрациите, човек става все по-свободен, появяват се гении, неразкрити потенциали, усъвършенства се благосъстоянието му, здравето и капацитета.

Според резултатите от проби най-ниските трептения са в диапазона:

над 0 и до 2.7 Hz;

нисши – от 2,7 и до 9,7 Hz;
ниски – повече от 9,7 и до 26 Hz;
високи – повече от 26 и до 56 Hz;
висши – повече от 56 и до 115 Hz;
най-висши – повече от 115 и до 205 Hz;

(Над 205 Hz – това са кристалните трептения или вибрациите на новата, 6-та раса на планетата Земя).

Кога пораждат разрушителни трептения?

Оказва се, че те се появяват у индивида вследствие на отрицателните му личностни качества или страсти.

Горчивината е с трептения – от 0,1 до 2 Hz;
страх – от 0.2 до 2.2 Hz;
обида – от 0.6 до 3.3 Hz;
раздразнение – от 0.9 до 3.8 Hz; ;
възмущение – от 0,6 до 1,9 Hz;
самота – обезпечава оптималната трептения от 2,8 Hz;
избухливост – 0.9 Hz;
изблик на гняв – 0.5 Hz;
гняв – 1.4 Hz;
горделивост – 0.8 Hz;
гордост – 3.1 Hz;
пренебрежение – 1.5 Hz;
превъзходство – 1,9 Hz,
жалост – 3 Hz.

Ако човек живее с положителни усеща, има напълно разнообразни трептения:

сходство – от 38 Hz и по-нагоре
приемане на света подобен, какъвто е, без яд и други негативни страсти – 46 Hz;
щедрост – 95 Hz;
вибрации на признателност (благодаря) – 45 Hz;
сърдечна признателност – от 140 херца и нагоре;
единство с другите хора – 144 херца и нагоре;
състрадание – от 150 херца и по-нагоре (жалост единствено 3 херца);

Когато човек осъзнава, че любовта е положително, ярко възприятие и огромна мощ, само че в сърцето си към момента не може да обича – 50 Hz;

Любов, която човек генерира в сърцето си за всички хора без изключение, и за всички живи същества – от 150 херца и нагоре;

Любов безусловна, жертвена, призната във Вселената – от 205 херца и по-нагоре.

Така да вземем за пример, човек съумява в живота, когато междинната стойност на неговите трептения е 70 херца и по-нагоре. За страдание, като се изключи редки човеци, по-голямата част от човечеството съдържа в своите фини тела целия набор от разрушителни трептения и е надалеч от нормата, с малко количество креативен трептения.

От горния материал може да се направи един елементарен извод: човек би трябвало да приема света подобен, какъвто е, да живее с обич към хората, животните, природата, родната планета, да насочва активността си и мислите (да, мислите са материални) си за творене – тъкмо това е ключът към здравето и триумфа.

Олег Никитин

Целебната мощ на мудрата “Енергия ”!

 

Вероятно знаете, че нашата Вселена е формирана от две вещества: материя и сила. Последната, от своя страна, пронизва  безусловно всичко: предмети, живи организми и даже цели планети и галактики. Тези…

Цялата публикация

Шаманска техника за възвръщане на силата от предишното и бъдещето

 

“Хората те притеглят тъй като не разполагаш с задоволително сила. Всъщност, ти не се нуждаеш от тяхната сила. Ти  търсиш в тях своята сила. Но търсиш на  неверен адрес. Трябва ти…

Цялата публикация

9 признака, че се намирате под въздействието на отрицателна сила!

 

Когато сте заобиколени от позитивна сила, тялото ви работи по подобаващ и ефикасен метод, а негативната  сила има негативно влияние върху хората. Можете да станете жертва на тези отрицателни последствия,…

Цялата публикация

 


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР