Всеки човек иска да бъде щастлив. Щастието за всеки е

...
Всеки човек иска да бъде щастлив. Щастието за всеки е
Коментари Харесай

7 съвета как да живеете живота, който искате

Всеки човек желае да бъде благополучен. Щастието за всеки е друго в веществен проект, само че на база вътрешно чувство щастието е единствено едно. По какъв метод може да живеете живота, който желаете?

В живота има неща, които са отвън нашия надзор. Това е истина и колкото по-рано се смирим във връзка с нея, толкоз по-добре ще се усещаме. От друга страна обаче човек носи отговорност за своите избори и дейности и самичък кове част от живота си. Какъв живот ще живеем, зависи от нашата лична вероятност и настройка. Промяната вътре неизбежно носи смяна извън. Вижте 7 съвета, с чиято помощ може да заживеете живота, който желаете:
Не подценявайте потребностите си
Всеки от нас има разнообразни потребности. Какви са вашите, може да кажете единствено вие. Това са тези съществени потребности, чието облекчаване в действителност ви прави щастливи и спокойни. Не подценявайте своите потребности поради някой различен човек, тъй като в дълготраен проект това няма да бъде добре за никой. Освен това не забравяйте, че най-много вие сте виновни за себе си и това да си давате всичко, от което имате потребност.
Бъдете почтени със себе си и другите
Не се преструвайте. Бъдете почтени както със себе си, по този начин и с другите. Вгледайте се във вътрешността и вижте каква в действителност е вашата истина и по-късно я споделете с другите. Ако прекомерно дълго носите маска пред останалите (например, с цел да се харесате), това сигурно няма да ви направи щастливи.

 Добави изложение
Отстоявайте границите си
Границите са доста значими. Има неща, с които просто не сте съгласни и с които не бихте желали да вършиме компромис и това е добре. Трябва да се научите да поставяте своите граници, да казвате „ не “. По този метод ще почитате повече себе си, а надлежно и другите хора ще стартират да ви почитат повече.

Инвестирайте в връзки, които си заслужават
Твърде доста хора поддържат връзки с други хора, които не са нито здравословни, нито ги карат да се усещат щастливи в действителност. Инвестирайте единствено в връзки (романтични, другарски, служебни и даже роднински), само в случай че в действителност си заслужават. Не давайте повече, в сравнение с би трябвало, надявайки се, че някой ден ще ви отвърнат със същото. Оставете в живота си единствено хора, с които имате взаимно вложение на сила един към различен.
Спрете да се оценявате по отношение на това по какъв начин ви виждат другите
Обратната връзка е потребна, тъй като от време на време ние не виждаме избрани характерности в себе си. Но вътрешното възприятие за стойност по никакъв метод не би трябвало да бъде обвързано с това какво мнение имат другите хора за вас. Ако цените задоволително себе си, не бихте страдали толкоз, когато някой ви „ отхвърли “, тъй като не базирате личната си стойност на външен фактор.

 Добави изложение
Освободете се от всичко, което няма място повече в живота ви
Както е потребно да се прави разчистване на дома, по този начин би трябвало да вършиме и разчистване на живота си и всички негови аспекти. Колкото и да е мъчно, би трябвало да се научите да се освобождавате от всичко, което няма място повече при вас. Хора, привички, модел държание, работа – в случай че нещо ви е дало това, което би трябвало, освободете се от него и не го задържайте ненужно. Само по този метод ще освободите пространство за нещо по-добро да пристигна.
Взимайте решения на база личните си полезности
Няма нищо неприятно в това да поискате мнение от близки хора, когато би трябвало да вземете решение. Не забравяйте обаче, че това е вашето решение и вашият избор. Поемете отговорност за него и го съобразете със своите лични полезности и разбирания, с цел да се чувствате добре.

Прочетете още:
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР