Всеки човек има портфейл/портмоне, но има някои неща, които са

...
Всеки човек има портфейл/портмоне, но има някои неща, които са
Коментари Харесай

НЕ трябва да ги носите в портмонето си: 5 неща, които мощно отблъскват парите и късмета от нас!

Всеки човек има портфейл/портмоне, само че има някои неща, които са извънредно нежелателни за носене в него. Това се дължи на съществуването на признаци за това по какъв начин избрани дейности носят финансов триумф.

Носенето на разнообразни предмети до парите постоянно води до появяването на негативна сила, която блокира потока от пари. Следователно при такива условия е невероятно да се разчита на натрупването на огромен капитал.

Касови бележки

След като купуват разнообразни артикули, хората постоянно слагат в портфейлите си бележките, получени от касиерите. Но такива дейности се смятат за неправилни, защото се образува вакуум за информация, който подсигурява блокирането на паричния поток. Ето за какво е целесъобразно неотложно да ги изхвърлите или просто да ги поставите в джоба си.

Фалшиви банкноти или монети

Някои хора са уверени, че единственият метод за набиране на финанси е с портфейл, цялостен с пари. За тези цели те особено купуват хартия, които са подправени банкноти. Но в действителност няма изгода от това деяние, защото такива сметки нямат нужната сила. С тяхна помощ няма да можете да привлечете пари шанс. Ето за какво е целесъобразно да не съхранявате подправени банкноти в портфейла си. Това може да докара до негативни последствия, показани от понижаване на приходите.

Снимка

Много хора носят фотоси на своите значими хора – деца или други близки в портфейлите си. Всяка фотография съдържа избрана сила на лицето, изобразено на фотографията. Ето за какво, даже в случай че фотографията демонстрира непосредствен родственик, целесъобразно е да не я съхранявате в портфейла си. Поради съществуването на мощна сила, връзката сред портфейла и притежателя е нарушена.

Лекарства

Много медикаменти се продават в специфични хартиени торбички, които се побират във всеки портфейл. Хората, които постоянно употребяват избрани хапчета, постоянно избират да съхраняват тези медикаменти непосредствено в портфейла си. Това решение се смята за погрешно, по тази причина е целесъобразно да употребявате обособен калъф или чанта за всички медикаменти.

Стари банкови карти

Ако картата е изтекла, целесъобразно е да я унищожите и да изхвърлите останалите. Но някои хора просто не помнят да завършат този развой, по тази причина носят остарели карти в портфейла си. Подобни дейности са причина за беднотия и утежняване на финансовото положение на човек. Често точно съществуването на такива карти в портфейла е повода за спонтанни и нерентабилни заеми.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР