Всеки човек има определена аура – някой има светла, някой

...
Всеки човек има определена аура – някой има светла, някой
Коментари Харесай

Чиста аура: Зодиакалните знаци, които излъчват добро към света

Всеки човек има избрана аура – някой има светла, някой има тъмна, само че всички я имат. Всички се стремим да поддържаме връзка с тези, които имат положителна аура – с тях постоянно е удобно.

И в противен случай, наподобява, че нещо ни отблъсква от хората, чиято аура е отрицателна – те излъчват негативизъм, имат неприятно влияние върху хората.

Астролозите считат, че има хора с извънредно чиста аура, те принадлежат към избрани знаци на зодиака.

Изследователите пишат, че аурата на човек даже има цвят, който го характеризира по избран метод.

У Близнаци да вземем за пример е снежнобяла. На нея няма нито едно петънце. Това се дължи на спокойния им темперамент, който ги избавя в конфликтни обстановки.

Близнаците са представители на въздушния детайл, характеризират се с това, че не пожелават зло на никого. И тази им добра природа повлиява позитивно тяхната аура.

 

Освен това, белият цвят се смята за знак за вътрешно успокоение, комфорт, естетика. В това Близнаците са достигнали съвършенство.

Някои хора считат Близнаците за необикновени, хора, които не наподобяват на другите. Близнаците  не обръщат внимание на шегите, адресирани към тях. Просто се усмихват, без да виждат иронията.

Според мнението на други, този тип невзискателност прави Близнаците ексцентрични, мнозина считат, че Близнаците, посредством своята екстравагантност, дават втори късмет на хората, когато към този момент са създали някаква неточност.

Това е грешката на мнозина, тъй като Близнаците въобще не са глупави, те просто не обичат да обясняват връзки, не се занимават с който и да било. Те по всевъзможен метод заобикалят спорове.

Нещо повече, Близнаците са първите, които идват на помощ. А в случай че им се случат проблеми, тогава те търсят решения, а не отговорни.

Мнозина в такава обстановка се наскърбяват и обмислят проекти за възмездие, а Близнаците по натурален метод вземат решение всичките си проблеми, без да навредят на никого. Това образува тяхната светла аура.

Следващият знак в зодиака, който е талантлив с положителна аура, е Рак. Те имат избрана мъдрост, метафизичен взор върху живота. Може да се каже, че това са техните вродени качества. Те оказват помощ да се оцвети аурата им в ярък люляков цвят, считат откривателите.

Раците имат мощна вътрешен глас, способни са да плануват някои събития.

Раците се характеризират с честа смяна на настроението. Но това остава вътре, хората към тях не виждат такива съмнения, очевидно тъй като това не ги визира по никакъв метод.

Раците са избухливи точно тъй като са доста чувствителни и още веднъж тази сензитивност им оказва помощ да разпознават настроенията и прекарванията на другите.

Тази дарба оказва помощ на Раците да разпознаят с кого си коства да разрешат сложен проблем.

Раците са великодушни на всичко, което имат. Те даже могат да споделят последния си лев с изцяло чужд човек.

Подобна благотворителност е знак за непорочност, безкористност, духовна пълноценност, а това не всеки има.

Общувайки с Рак, ние получаваме ключ към мъдростта и по-балансираната оценка на протичащото се.

В тази ранглиста несъмнено участва и Дева. Аурата й е оцветена в синьо заради рационалния и  взор върху живота

Във всички аспекти на живота рационализмът ръководи Девата, управлява нейното държание по най-хубавия метод.

Девите са доста потайни, няма да разкрият вътрешните си прекарвания пред външни хора. Това се дължи на обстоятелството, че вероятността Девите да оказват помощ на чужд, даже и да се нуждае от помощ, е доста дребна.

Преди да помогне на някого, Девата би трябвало да се увери, че прекарванията на индивида са откровени, че обстановката, както е разказана от самия човек, в действителност е такава. Проверявай всичко е мотото на Дева.

Що се отнася до непосредствен, безценен човек, Девите ще се притекат на помощ, без да се двоумят.

Девата се отличава с това, че цени всеки миг от живота, приема всичко, което се случва, стреми се да запълни всяка минута от живота си със наличие.

През целия си живот Девата се стреми да поправя несъвършенството на този свят, да го направи по-добър. Завистта, гневът и персоналният интерес не са присъщи за нея. Тя търс съвършенството и това почиства аурата и.

esotericblog

Откритие: Женските яйцеклетки сами избират сперматозоидите, които да ги оплодят!

 

Учени в границите на проучване са разкрили в женските яйцеклетки способността сами да си „ избират “ сперматозоидите. Работата по тематиката е осъществена от чиновници на Стокхолмския университет и фонда NHS Foundation…

Цялата публикация


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР