Всеки човек има лоши дни. Но има начини, с които

...
Всеки човек има лоши дни. Но има начини, с които
Коментари Харесай

6 начина да оправиш настроението си и в най-неприятните дни

Всеки човек има неприятни дни. Но има способи, с които да внесеш малко наслада и успокоение и в най-неприятните дни, написа каналът във vbox7. Ето кои са те:

Опитайте смехотерапия

Смехът може да успокои цялото напрежение, което чувствате и да усъвършенства настроението ви в дълготраен проект. Заложете на занимателен филм или предаване , посетете комеди клуб или пък просто се посмейте на живота си, тъй като е значимо да не приемате всичко на съществено.

Променете храненето си

Обикновено при неприятен ден постоянно прибягваме към нещо сладичко. Храните, които в действителност ще ни успокоят и заредят с положително въодушевление са тези богати на витамин Д и омега3.

Ограничете времето пред екран

Ограничаването на времето пред екрана и в обществените мрежи ще помогне на психологичното ви здраве и ще понижи равнищата на стрес и горест . Вместо това може да се разноските, вижте се с другар или медитирайте.

Движете се повече

Независимо дали ще упражнявате или ще отидете на разходка, придвижването ще ви енергизира и ще понижи равнищата на стрес и паника, които са се събрали денем.
 фитнес iStock/Getty Images
Сутрешна разходка

Сутрешната разходка е добра превантивна мярка за неприятните дни. Тя е извънредно потребна за възстановяване на паметта и концентрацията, защото мозъка се насища с доста О2.
 разходка iStock/Getty Images

Планирайте пътешестване

Понякога малко бягство от всекидневието доста усъвършенства настроението ни. Затова, в случай че неприятните дни станат прекалено много е време за презареждане на батериите и къса отмора .

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР