Всеки бизнес се опасява, че един-единствен ядосан и некоректен клиент

...
Всеки бизнес се опасява, че един-единствен ядосан и некоректен клиент
Коментари Харесай

Вашата репутация е ваша отговорност

Всеки бизнес се притеснява, че един-единствен сърдит и неточен клиент може да заплаши бизнеса им посредством доста отрицателна обява в Yelp, Better Business Bureau или някой от стотиците други потребителски тъжби и източници на рецензии в интернет. Повечето притежатели и водачи даже не знаят по какъв начин да наблюдават какво приказват хората за тях в мрежата, още по-малко по какъв начин да отговорят или да го отстранен.

Управлението на уеб репутацията, както бизнес, по този начин и персонално, се трансформира в самодейност с главен приоритет. В персонален проект, тези детайли могат да убият кариерата или фамилния ви живот, тъй че ви предлагам да започнете, като търсите постоянно името си в Google, с цел да се видите по този начин, както другите ви виждат, написа Марти Цвилинг в публикация за Inc. За благополучие, главните правила за ръководство на репутацията са идентични както за бизнес, по този начин и за персонална среда, добавя той. 

1. Активно следете какво приказват хората за вас. Може да твърдите, че наблюдението на цялото интернет пространство е невероятно. За благополучие към този момент има принадлежности, като Гугъл Alerts (безплатно) и BrandYourself, които могат да свършат работата вместо вас и да ви изпращат всекидневен доклад по имейл за всяка връзка, където се появява вашето име или марка.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР