Всеки бизнес има нужда подкрепа за своето създаване и развитие.

...
Всеки бизнес има нужда подкрепа за своето създаване и развитие.
Коментари Харесай

Вълшебствата на Вики в дигиталния свят на ББР

Всеки бизнес има потребност поддръжка за своето основаване и развиване. Това важи изключително мощно за започващите компании и за дребните и междинни предприятия.

Именно по тази причина „ Българска банка за развиване “ ЕАД застава за тяхна страна, като им обезпечава нужните средства за реализиране на бизнес концепциите им. И за сбъдване на фантазиите. За да ги поддържа, тя създаде и показа новата си цифрова платформа – Business Booster, оповестиха от банката. Тя е безвъзмездна и е налична от всяка точка на страната и когато и да е.

Това е най-големият план на „ Българска банка за развиване “ през 2022 година.

Целта на Business Booster е да помогне на компаниите да усилят ресурсите и капацитета на своя бизнес. Тя е в поддръжка на дребния и междинния бизнес да започва, да се оправя с провокациите и да пораства решително. Платформата дава онлайн финансиране, гратис образование и опция за основаване на личен е-маркет.

Трите нейни детайла са бизнес академия, финансиране на концепциите и основаване на онлайн наличие.

В тази разходка из финансовия свят на „ Българска банка за развиване “ ще ви оказва помощ цифровият помощник Вики. Името е определено, тъй като на всички езици звучи еднообразно, елементарно се изписва и запомня.

Бизнес академията е безвъзмездна библиотека с практическа информация, която можете да  използвате през целия път на развиване на вашия бизнес. Чрез нея ще научите по какъв начин да валидирате концепцията си, по какъв начин да създадете работещ бизнес проект и по какъв начин да регистрирате сдружението си в България.

В раздела финансиране ще намерите бърз достъп до услугите на банката. Модулът ще ви помогне да изберете вярното финансиране за вас и да кандидатствате за утвърждение. „ Българска банка за развиване “ подава ръка на дребния бизнес, в който вижда капацитет, с цел да му помогне да пораства. Микрокредитите са подобаващи за дребни и започващи компании. Те ще подкрепят вашия бърз и убеден старт. За момента компаниите могат да получат финансиране до 50 000 лв. без поръчителство, като проектите са тази сума да се усили. В рамките на един част онлайн можете да се ориентирате за това което търсите и да кандидатстване, а обработката на документите става в границите на един до пет дни.

За развиването на всеки бизнес през днешния ден е доста значимо вашето онлайн наличие. Именно с цел да увеличите достъпността и гъвкавостта на бизнеса си, „ Българска банка за развиване “ оказва помощ на клиентите си за разширение на бизнеса. Чрез платформата можете да създадете своя нов онлайн магазин с лесна администрация и техническа поддръжка.

Един от най-важните документи за всяка компания е бизнес проектът, който съдържа тактиката, с която ще ръководи активността си. Business Booster ще ви помогне да го разработите и да очертаете верния фокус, с цел да постигате резултати.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР