Всеизвестно е, че Българските феномени винаги са били най-многобройни и

...
Всеизвестно е, че Българските феномени винаги са били най-многобройни и
Коментари Харесай

Български феномени

Всеизвестно е, че Българските явления постоянно са били най-многобройни и най-надарени. С нашите пророци и пророчици и с техните предсказания са се съветвали не една и две международни персони и сили. Ето едни от най-известните Български явления за последните няколко стотин години.

Баба Ванга

Когато си приказваме за български явления, в съзнанието на всеки от нас преди всичко изниква името на Вангелия Пандева Гущерова, или както е известна – Баба Ванга.

Баба Ванга става известна през Втората международна война. Когато е едвам 12 годишна губи зрението си, само че получава способността да пророкува. 99% от предсказанията и да момента са се сбъднали.

 Предсказания

През целият си живот Ванга е предричала бъдещето с акуратност на посещаващите я от целия свят хора. Вярва се, че с напредването на възрастта си, тя е била през множеството време в контакт с „ другият свят ”, общувала е с мъртвите, както и със странни, неземни същества и сили.

Преподобна Стойна

Друга наша общоизвестна ясновидка и лечителка. И тя, както и баба Ванга, ослепява още като дете. Паралелно с това, получава своите качества. Повече от половината си живот живее аскетично в дребен параклис, издигнат в двора й. Става известна след така наречен й гибел.

 Къщата на Ванга

Преподобна Стойна предизвестява околните си, че няколко дни ще е мъртва, само че да не я погребват. Така, след една седмица, тя се връща от отвъдното. След Междусъюзническата война се мести от село Хазантар, Сертско, където е родена, в храма „ Св. Георги “ в село Златолист, Петрич. Там до края на живота си пророкува и предсказва на всеки, потърсил я за помощ.

Вера Кочовска

Родената на 27 юли 1945 година Вера Кочовска е българска ясновидка и лечителка. Имала е тежко детство - Баща и умира когато е била дребна, след което майка и я изоставя на гроба му. След тежка контузия, тя е принудена съвсем непрекъснато да лежи. След случая, получава качествата си. Твърди, че черпи силата си от Мадарския конник.

 Магии

Вера Кочовска е може би единствената българска ясновидка и лечителка, която е изследвана в Япония. От резултатите излиза, че тя има в тялото си детайли, непознати и невиждани до момента от Менделеевата таблица. Тялото и също излъчвало тези невидими за човешкото око детайли. Фонтанелата и (както и на другите български пророци), е отворена.

Слава Севрюкова

 Църква

Слава Севрюкова е българска ясновидка. Тя се прочува по-скоро с проучванията си върху мисълта, силите и логиката на психиката на индивида. Има обаче останали значително нейни пророкувания, които до едно са се изпълнили. Получава знанията в началото от майка си и баба си, които също имат избрани качества. След това твърди, че информацията и се дава „ от горната страна ”.

Има още доста известни и незнайни български явления. За страдание през последните години се появяват от ден на ден претендиращи за такива, които обаче търсят единствено своето лично облагодетелстване от тъгата и болката на другите.

Въпреки всепризнатите качества на гореизброените явления, църквата освен не ги е канонизирала, а в противен случай – изцяло отречени са. Това е по този начин, защото ясновидците поддържат теории, като тази за прераждането, съществуването на непознати сили и сили и други, влизащи в контраст с църковните канони.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР