Всеизвестен факт е, че след като лежа почти година в

...
Всеизвестен факт е, че след като лежа почти година в
Коментари Харесай

Гринго нарами „Калашник“

Всеизвестен факт е, че откакто лежа съвсем година в зандана в Германия и се върна у нас, някогашната възлюбена на Софи Маринова – Тодор Давидов, по-известен като Гринго, съвсем незабавно се забърка в нови неприятности.

 

След като бе задържан за нахлуване и изкара няколко дни в ареста в разгара на лятото, Гринго бе освободен тихомълком. Към днешна дата той се е приютил в столичен квартал, откъдето преди дни се похвали със фотография, на която е запечатал по какъв начин държи два автомата „ Калашников “ в ръцете си.

 

За никого не е загадка, че бабаитът постоянно се изживява като мутра и се саморазправя с клети хорица, които ту изнудва, ту бие. Веднага по-късно бива спретнат в ареста, само че още по-бързо излиза на независимост. Всъщност зандана по никакъв начин не го тормози, защото и там Гринго към този момент се усеща като вкъщи си. даже самият той твърди, че не го е боязън от никого и ще прави, каквото си реши, допълвайки, че няма по какъв начин да не изядат някой тупаник като го нервират, тъй като е експлозивен и не може да си стои добродушно.

 

 

Софи Маринова неколкократно даваше всичките си пари, с цел да измъкне мургавелкото с по-обемисто от Корана досие от кашите, в които се забъркваше, само че най-после и на нея й писна и го заряза. Той обаче не останал удовлетворен от обстоятелството, че певицата го претърпя и желал да се върне още веднъж при нея. Все отново тя бе индивидът, който му обезпечи разточителен живот и в този момент всичко това му липсва.

Заради любовта си гласовитата циганка бе много наивна във връзка с бабаита и му прощаваше всяко провинение, че даже и побоищата, които постоянно й нанасяше.

 

Давидов е осъждан за рекет през 2018 година, а по-късно неколкократно е задържан за побоища, само че съумя да се измъкне с условни присъди. Запознати издават, че в Германия е влезнал в зандана поради трафик на хора. Публична загадка е, че в предишното той постоянно изнасял девойки, които да работят като жрици на любовта в Германия.

Инфо: Уикенд

Тагове: Гринго Софи Маринова Тодор Давидов „ Калашников “ зандана побоища
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР