Всеизвестен факт е, че Диего Симеоне е най-скъпоплатеният треньор в

...
Всеизвестен факт е, че Диего Симеоне е най-скъпоплатеният треньор в
Коментари Харесай

Диего Симеоне е заложил заплатата си на една-единствена цел този сезон

Всеизвестен факт е, че Диего Симеоне е най-скъпоплатеният треньор в света на футбол сега, като по информация на Marca той прибира по съвсем €40 млн. на година. В резултат той съумя да наруши хегемонията на Реал Мадрид и Барселона в Испания, само че през сегашния сезон е напът да записва едно от най-неубедителните си представяния, откогато пое състава на „ дюшекчиите “ през далечната към този момент 2011 година Изданието Cope в това време твърди, че аржентинецът е заложил заплатата си на класирането в Шампионската лига през идната акция.

Ръководството на миналогодишния първенец на Испания е разговаряло със Симеоне, с цел да му обясни аргументите за колосалното заплащане. В резултат двете страни са се разбрали, че през лятото заплатата на експерта ще бъде преосмислена, в случай че Атлетико се озове отвън топ 4 на Примера Дивизион.

Съществува вероятността контрактът му да бъде преустановен, само че нашата оценка е, че по-скоро това няма да се случи, както и да приключи акцията за „ дюшекчиите “.

До края на сезон 2021/22 Атлетико Мадрид има мачове против Реал Мадрид, Елче, Севиля и Реал Сосиедад. Именно „ баските “ са един от кандидатите за въпросното четвърто място дружно с Реал Бетис, като трите тима се намират в границите на 5 точки 4 кръга преди края.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР