Все си викам, не се занимавай с палячовци. И все

...
Все си викам, не се занимавай с палячовци. И все
Коментари Харесай

Александър Урумов: Г-н премиер Опра Уинфри, бойните машини не са витамини, изтребителите не са вибратори...

Все си крещя, не се занимавай с палячовци. И все не се чувам кво си крещя.

Обаче ето какво са му написали да прочете на уважавания канадски илюзионист господин Кирил Петков, понастоящем министър председател на втората си татковина:

“За страдание през годините се откриват ясни дефицити в оборудването на армията. Инвестициите са били обособени, направени без съгласуваност и с малко благоприятни условия за усъвършенстването на защитата. Инвестициите в защитата оттук насетне ще стават на база на систематичен обзор за това какви са най-големите дефицити в армията”.

Скучно звучи, и е погрешно до нелепост.

Уважаеми господин Опра Уинфри, за Ваше сведение, до момента в който Вие сте продавали витамини в интернет, някои тук са работили и са реализирали нещо, и са оставили нещо положително за армията и България.
свързани новини44553преди 2 часа25001преди 1 часа
Първо, дефицитите не знам дали на Вас са ви ясни, само че тъкмо такива джендър-либерали от вашата порода не стопираха да приказват какъв брой излишно е да се влага в отбранителни качества.

Точно такива усмихнати локални и гастролиращи либерал-илюзионисти.

Всичко, което постигнахме в армията през последните 4 години, е макар вас, а не с помощта на вас. И постигнатото бе оценено ето по този начин - изтъквам вашия шеф, наставник и парламентарен сънарушител господин Румен Радев - “за две-три години в Българската войска бяха реализирани чудеса”.

Второ, вложенията в защитата са правени по поръчка и по задание на съответните типове въоръжени сили, и съобразени с опциите на страната.

Военните споделят какво желаят, а не политиците. Както ще разберете, в случай че въобще нещо купите, тъй като нито бойните машини са витамини, нито многоцелевите изтребители са мултифункционални вибратори.

Сиреч, не се купуват с джобни пари при кеф, а се прави план за капиталов разход. Това е тежка, комплицирана и дълга процедура, отнемаща месеци, и даже години. Минава през Министерски съвет, и през Народно събрание, в случай че надвишава 100 милиона лв. да вземем за пример.

Трето, тези, дето са ви написали да прочетете в Народното събрание по какъв начин оттук насетне вложенията ще се вършат след систематичен обзор...

Ами до момента на каква база са правени, господин Опра Уинфри? На базата на утринния хороскоп ли? Или въз основата на антични тракийски предсказания? Или след гледане на канадски клен?

И да ви кажа, господин министър председател Какво-доживяхме, в случай че беше за нещо друго - дори нямаше да ви обърна внимание.

Ето да вземем за пример Grindr-ера ви въобще не го разясних, преднамерено, да видите, че съм търпелив (шегувам се).

Ама с Българската войска да си вършиме гаргара, с офицерите и генералите, с които работихме крепко и явно - дейно, и обърнахме тежки отрицателни дългогодишни трендове в позитивни, с окуражаващи за армията резултати - това не.

С армията няма да си вършиме гаргара, тъкмо вие пък…някак си не върви.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР