Все повече се притесняваме за психическото състояние на Кание Уест.

...
Все повече се притесняваме за психическото състояние на Кание Уест.
Коментари Харесай

Новата драма около Кание Уест

Все повече се тормозим за психическото положение на Кание Уест. Миналата година той се кандидатира за президент, по-късно употребява фотография на актрисата Кирстен Дънст в предизборната си акция, без тя да е давала своето единодушие, и... гласоподава за себе си. И това са единствено част от тревожните му дейности.
 Кание Уест, Ким Кардашиян и какво мисли да направи рапърът след развода
Плановете на Кание след развода с Ким

Всеки потегля по своя път

Paper напомня и за Стив Стейнълис - един от персоналните му телохранители, съгласно който Кание е една от най-неприятните персони, с които е работил. А както стана ясно тези дни, очевидно към този момент е подготвен да показа и подмолните си прекарвания с рапъра в, както ги назовава, " избухливи " фрагменти.

В изявление за Page Six Стив Стейнълис споделя, че към него към този момент има оферти за снимането на документален филм, отправени му от две обособени студиа.

Стейнълис е някогашен офицер от Полицейското ръководство на Ню Йорк. През 2012 година основава първата си продуцентска компания и от години се занимава с актьорство. Последното заглавие, което издава и в което взе участие, е The Fifth Borough от 2020 година

Стейнълис е охранявал редица фамозни персони, измежду които и Леонардо Ди Каприо. За Кание Уест е работил единствено два пъти, само че по тази причина пък всеки ден, в който е изпълнявал отговорностите си, е бил ново премеждие, неразказаните истории от което са доста.

Бодигардът е бил очевидец на едни от най-странните реакции на Уест, в това число и на прословутия му прочувствен срив през 2016 година Тогава преди присъединяване си в шоуто Saturday Night Live той стартира да наскърбява екипа на предаването и заплашва да приключи осъществяването си онлайн.

А в случай че Стейнълис снима документален филм, той евентуално ще стартира с обвиняването в нарушение на Договора му за конфиденциалност, отправено от Ким Кардашиян и Кание Уест през 2016 година, и опасността им за иск на стойност 30 милиона $.
 Кание Уест, Ким Кардашиян, жилището в Калифорния и първи детайлности за развода им
За кого е фамилният дом на Ким и Кание след развода

Първи елементи от развода

Коментар от страна на Кание Уест към момента няма.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР