Все повече се приближаваме до новата година и трябва да

...
Все повече се приближаваме до новата година и трябва да
Коментари Харесай

Как да привлечем късмета през 2022 и да изгоним злото от 2021 година

Все повече се приближаваме до новата година и би трябвало да се подготвим за подобаващото й посрещане. Нека се настроим положително, тъй като годината на тигъра ни подсигурява точно такива мощни страсти.
Черният воден тигър съгласно източните вярвания е по едно и също време всесилен, буен, непослушен, гальовен, човечен и великодушен. Той може да бъде почтен, самоуверен, само че и необмислен. От което следва, че 2022 година ще ни извърши с най-разнородни страсти и изненади.
Нека забележим по какъв метод можем да ощастливим този знак и да притеглим шанса и щастието на наша страна през цялата година.

Щастливите цветове на 2022 година

За да привлечете повече от позитивната сила на Тигъра, в посрещането на новата година включете цветове като оранжево, синьо и сиво. Старайте се към обикновен и натурален тип на украсата. Премахнете пластмасовите декорации и аксесоари от вкъщи и от елхата. Заменете ги с естествени материали, по опция се спрете и на естествена елха или най-малко няколко живи клончета.

Как да честваме годината на тигъра

Може да привлечете благосъстоянието на тигъра, в случай че имате по себе си райета – даже да не се облечете в такива щампи, дребен аксесоар или маникюр също биха свършили работа. Чорапи на райета или вратовръзка за мъжките представители също са превъзходен избор. Обаче избягвайте кафявия цвят, защото той може да докара до противоположния резултат.

Празнична софра за Нова година
Това ще са най-опасните дни през 2022 година – подгответе се за тях!
Старата година от ден на ден наближава към своя край. С всеки минал ден започваме да усещаме 2022 – ра като нещо близко, за коет...

Разбира се, няма по какъв начин да не обърнем внимание и на трапезата. Както към този момент споменахме, заложете на естествени, семпли и елегантни визии. Свещи, живи клончета, дървени аксесоари и предмети ще притеглят позитивната сила към вас. Ако избирате и материали от текстил да вземем за пример за панделки или покривки – заложете на червени, сиви или зелени десени.

Подаръци за годината на тигъра

Ако ще посрещате новата година отвън уюта на своя дом, погрижете се за дарове на домакините, които ще провеждат празненството. За дамата може да изберете хубав букет от цинепапия или жълта лилия, които са цветята на 2022г. Ако купувате общ подарък, дано той да бъде хем алегоричен, хем функционален, като въобще не става дума за домашен уреди или домакински фон. 

Също по този начин, значимо е да вметнем, че на изток хората посрещат новата година на 1. Февруари, тъй че, в случай че нещата не тръгнат добре през първия месец от 2022г. към момента ще имате късмет да поправите нещата. Отпразнувайте годината на Черният воден тигър радостно, шумно и уместно. Обградете се с най-близките си хора, забравете за всичко отрицателно и както се настроите при посрещането – по този начин и ще продължи годината за вас. Не хабете непотребна сила за маловажни неща. Съсредоточете се върху обичаните си хора и заниманието.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР