Все повече са положителните резултати, за мен това е много

...
Все повече са положителните резултати, за мен това е много
Коментари Харесай

Д-р Николова: Четвъртата вълна е на неваксинираните, мерките не се спазват

Все повече са позитивните резултати, за мен това е доста притеснително. Мерките не се съблюдават. Слагането на маски е пожелателно. Имаме смешка, че българинът ще посрещне четвъртата коронавирус вълна с маска, която е купил за първата. Това съобщи пред Българска национална телевизия общопрактикуващият доктор доктор Гергана Николова, която е и член на Управителния съвет на Българския лекарски съюз.

Д-р Николова насочи апел към учителите да се имунизират. Тази вълна е на пациентите, които не са имунизирани, сподели тя.Сред новозаразените се следят освен хора, които са били на море, разяснява Николова.
Прави се опит да се вкара система с избран брой проучвания, само че това трябваше да се случи интензивно през лятото, когато нямаше толкоз доста новозаразени, сподели доктор Николова.

От 1 юли не получаваме 1000 лева, а 250, по този начин се реши с методиката, която се внесе. Ние настояваме за ред и правила, които да се съблюдават. Яснота - какво и по какъв начин ще се прави с лекуването на хора, сложени под домашно наблюдаване, сподели доктор Николова във връзка средствата, които медицинските лица на първа линия получават като бонус за битката с ковид.

Коментира, че няма европейска страна, в която персоналните лекари да правят домашни визити при заболели с коронавирус. По думите ѝ няма нужните условия това да стане факт.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР