Все повече са хората, излизащи по улиците на София и

...
Все повече са хората, излизащи по улиците на София и
Коментари Харесай

Седми ден на протести – хората са все повече, искат оставки


Все повече са хората, излизащи по улиците на София и други градове на страната с искане за оставка на кабинета и на основния прокурор. В седмия ден на митингите недоволните още веднъж разпънаха голям транспарант с напдис „ Мутри, вън! “ и скандират „ Оставка, съд, затвор. Вие сте срам “!

Има и плакати „ Не посягайте на служители на реда, не са тук по тяхно желание”, „ Маската не ни е на очите. Ясно виждаме, че ви идва краят!”.

Организаторите и полицията приканват за кротичък митинг и недопускане на провокатори, които да опорочат митинга. Новото довечера е, че измежду протестиращите има хора с отличителни ленти на ръцете, които ще играят ролята на стюарди и ще наблюдават за провокации, а в случай че виждат такива, ще алармират неотложно органите на реда.

Минути преди 20 часа недоволните още веднъж се оправиха на шествие към постройката на Народното събрание.

Започнаха шествияи митинги в още 18 града на страната.

Очаквайте детайлности.

Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Нормална таблица " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ", " sans-serif " ; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family: " Times New Roman " ; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР