Все повече са българските известни личности, които дават мило и

...
Все повече са българските известни личности, които дават мило и
Коментари Харесай

Мариана Попова разбуни духовете, оплювайки българите и Черноморието

Все повече са българските известни персони, които дават благо и драго за българското Черноморие. Всяка година виждаме най-различни хора на изкуството по къмпинги, първокласни хотели и уютни вили по какъв начин отмарят през топлите месеци.

Е, по напълно друг метод стоят нещата с Мариана Попова. Гласовитата певица направи българското море на пух и прахуляк, хвалейки прилежаща Гърция, където отмаря с Веселин Плачков и щерка си. Постът ѝ в обществените мрежи съумя да разбуни духовете. Ето какво гласи той:

„ Няколко думи за Гърция. Топло, чисто, вкусно,уютно, гостоприемно,няма вирус,няма повръщане, прелестна храна,прясна риба, месото им е извънредно положително.

Вече се следи българския синдром на хитри наемодатели, които отдават не до там положителни парцели на висока ставка без да са се постарали. Има доста камъни и таралежи.

Скъпо е,казвам го напълно отговорно, сметката е по 2 и постоянно е било по този начин, само че отново бих избрала това,за да ми е крепко детето. Желая Ви,прекрасна почивка и се пазете по улиците, единствените, които не съблюдават разпоредбите за придвижване даже и в Гърция са българите, добре признавам и малко румънци! “
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР