Все повече жени доста над средната възраст се решават да

...
Все повече жени доста над средната възраст се решават да
Коментари Харесай

Тя роди четиризнаци на 65, въпреки, че вече имаше 13 деца! Ето как изглежда семейството днес (Снимки):

Все повече дами много над междинната възраст се вземат решение да станат майки. Вярно, това крие доста опасности, само че актуалната медицина съумява да направи фантазията им действителност. Повечето дами в преклонна възраст поемат риска с късното забременяване само и единствено да познаят щастието на майчинството. Някои от тях са се опитвали да забременеят в продължение на доста години, само че шансът им се усмихва чак в преклонна възраст. И макар възбраните на лекарите и противопоказанията, дамите са подготвени да дадат живот на детето си.

Случаят, за който ще ви разкажем през днешния ден, обаче, е друг. Германката Анегрет Раунинг взема решение да стане майка на 65-годишна възраст. Заслужава да се означи, че дамата към този момент има 13 деца на възраст от 44 до 10 години. Жената има и 7 внуци.

 многодетна майка

Г-жа Раунинг взема решение да пристъпи към процедура ин-витро. Лекарите, несъмнено, са срещу, тъй като на нейната възраст раждането е противопоказано. Това може да докара до проблеми със здравето на майката и детето. Но Анегрет остава непреклонна. Германката признава, че най-малката й щерка, която е единствено на 10 години, мечтае за братче или сестриче. Лекарите не успяват да я разубедят и по тази причина организират процедурата за изкуствено осеменяване.

Анегрет работи в учебно заведение като преподавател по британски. Жената сама отглежда и издържа децата си и едно бебе допълнително не би й било в тежест.

 майка на четиризнаци

Жената обаче не е очаквала, че вместо на едно дете ще стане майка на четири! Така тя влиза в Книгата на върховете на Гинес като най-възрастната майка, родила четиризнаци.

 стара майка

Сега дамата отглежда дечицата си, а по-големите деца й оказват помощ и я поддържат във всичко. А четиризнаците към този момент са на три години.

Инфо:зажената.бг

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР